Mehdi Eker, Görevi Kaya'dan Devraldı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Kaya: 'Çok güzel, genç ve dinamik bir ekip oluşturduk burada, bu ekibi size emanet ediyoruz' AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Eker: 'Kendisi, Türkiye'de çok hayırlı hizmetlere öncülük edecek, hayırlı hizmetlerde bulunacak. Ben de görevi ondan devralmaktan dolayı çok mutluyum ve onur duyuyorum'

65. Hükümet'te Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı olan Fatma Betül Sayan Kaya, AK Parti Dış İlişkilerden sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevini Mehmet Mehdi Eker'e devretti.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım'ın açıkladığı Merkez Yürütme Kurulu'nda (MYK) Dış İlişkilerden sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevini üstlenen Eker, parti genel merkezinde düzenlenen törenle görevi Kaya'dan devraldı.

Törende konuşan Kaya, gurur verici bir gün yaşadığını söyledi. Kaya, Eker'e başarılar dileyerek, 'Çok güzel, genç ve dinamik bir ekip oluşturduk burada, bu ekibi size emanet ediyoruz.' dedi.

Eker de Kaya'dan görevi devraldığı için onur duyduğunu ifade etti. Kaya'nın Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına getirildiğini hatırlatan Eker, 'Kendisi, Türkiye'de çok hayırlı hizmetlere öncülük edecek, hayırlı hizmetlerde bulunacak. Ben de görevi ondan devralmaktan dolayı çok mutluyum ve onur duyuyorum.' diye konuştu.

Kaya'nın yaptığı çalışmalardan, bilgisinden, tecrübelerinden istifade edeceklerini dile getiren Eker, Kaya'ya başarılar diledi.

Kaya ve Eker birbirlerine çiçek takdim etti.
Kaynak: AA