KUMEV Genel Kurulu Yapıldı

Kumluca Eğitim Vakfı (KUMEV) Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Kumluca Belediyesi toplantı salonunda gerçekleştirilen genel kurula,vakıf yönetim kurlu ve üyeler katıldı. Divan Başkanlığını Metin Küstür'ün yaptığı toplantıda, vakfın faaliyet raporu, gelir gider hesapları, tahmini bütçesi, denetim kurulu raporlarının ibrası, vefat etmiş ya da vakıf ile irtibatını kesmiş üyelerin üyelikten çıkartılması ve yeni Yönetim Kurulunun seçimi yapıldı.

Divan Başkanı Metin Küstür, genel kurulda yaptığı konuşmada, KUMEV'in 1996 yılında kurulduğunu ve kuruluş amacı doğrultusunda çalışmalar yürüttüğünü söyledi. Vakıf çalışmaları kapsamında ilçeye önce meslek yüksekokulu, ardından da fakülte binası kazandırıldığını ifade eden Küstür, vakfın çalışmalarının bundan sonraki süreçte de aynı amaçlar doğrultusunda devam edeceğini belirtti.

Genel kurulda yapılan yönetim kurulu seçiminde vakıf yönetimine Hüsamettin Çetinkaya, Sahriye Sönmez, Mesut Avcıoğlu, Alim Tezcan, Metin Küstür, İsa Günay, İsmail Acar, Murat Hüdavendigar Günay, Rıtvan Falay, Seyfi Arıkan, Orhan Akkele seçilirken, denetim kurulu üyeleri ise Osman Dalgı, Mustafa Bircan ve Şinasi Abacı seçildi.

Kaynak: AA