Kaymakam, Öğrencilerin '23 Nisan' İsteğini Gerçekleştirdi

Adana’nın Pozantı ilçesinde ilkokul öğrencilerinin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda 12 D sinema ve şişme oyun parkı isteğinde bulunduğu Kaymakam Bilal Özkan, öğrencilerin isteğini yerine getirdi.

İlkokul öğrencileri, kaymakamlığın girişimiyle şişme oyun parkında eğlenme ve mobil 12 D sinema platformunda film izleme fırsatı buldu.

Öğrenciler, 3 boyutlu teknikle hazırlanmış filmleri hareketli bir platform ve gerçekçi efektlerle o anı yaşıyormuş gibi izlemelerini sağlayan 12 D sinema teknolojisiyle farklı bir deneyim yaşadı.

Öğrencilere, patlamış mısır ve pamuklu şeker ikramında bulunuldu.

Kaymakam Bilal Özkan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda temsili olarak kaymakamlık koltuğuna oturan Cumhuriyet İlkokulu 3 A sınıfı öğrencilerinden Bahar Başeğmez ve Mustafa Hasan Yenel'in kendisinden 12 D sinema ve şişme oyun parkı talebinde bulunduğunu belirterek, kendilerinin de öğrencilerin isteğini yerine getirdiklerin ifade etti.

Özkan, öğrencileri çeşitli sosyal faaliyetlerden yararlandırmaya çalıştıklarını kaydederek, 'Şişme oyun parkı ve 12 D sinema platformu beş gün süreyle ilçemizde olacak. Bunlarla Cumhuriyet İlkokulu ile Atatürk ve Kamışlı İlkokulları ve Fatma Nilgün Kayar Anaokulunda eğitim gören öğrenciler de tanışacak.' dedi.

Kaynak: AA