Hollywood Yıldızlarının Dikkatini Çeken Ünlü Doktor, Gaziantep'te Yüz Estetiğini Anlatacak

Hollywood yıldızlarının da dikkatini çeken ünlü Türk Doktor Adil Ceydeli, SANKO Üniversitesi tarafından düzenlenen halka açık konferansta yüz estetiği konusunda bilgi verecek.

Hollywood Yıldızlarının Dikkatini Çeken Ünlü Doktor, Gaziantep'te Yüz Estetiğini Anlatacak
Florida/USA, PlasticSurgery Institute&Spa’dan Adil Ceydeli, Özel Sani Konukoğlu Hastanesi Toplantı Salonunda düzenlenecek konferansta, badem göz ameliyatı, doğal yüz kaldırma ve dudak ameliyatı konularına değinecek. Özel Sani Konukoğlu Hastanesi toplantı salonunda 28 Mayıs 2016 Cumartesi günü saat 13.30’da başlayacak konferansa dileyen herkes ücretsiz katılabilecek.

DR. ADİL CEYDELİ KİMDİR?

Dr. Adil Ceydeli, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesini 1998 senesinde bitirdi. Hacettepe’deki hocası Prof. Dr. İskender Sayek’in önerisi ve yardımlarıyla, Amerika’ya cerrahi eğitimi için gitti. Öncelikle, New Jersey Tıp Fakültesinde, ’İzsiz Yara İyileşmesi’ üzerine bilim mastera başladı.

Master’ı süresince yaptığı araştırmalar ’Amerika Cerrahlar Topluluğu’ ve ’Amerika Akademik Cerrahlar Derneği’ tarafından birçok ödüle layık görüldü.

Master bitirme tezi, Amerika’nın en prestijli bilim dergilerinden olan ’Shock’ dergisinde yayınlandı. Master yaptığı süre içeresinde, aynı zamanda Dr. John H. Siegel’in gözetimi altında Travma Cerrahisi üst ihtisasını da tamamladı. Dr. John H. Siegel, Amerika’nın en kıdemli ve ünlü Travma Cerrahlarından olup, aynı zamanda, Türkiye’nin yetiştirdiği en yetenekli cerrahlardan olan Prof. Dr. İskender Sayek’in de hocasıdır. Bilim master’ini bitirmesinin üzerine, New York’ta, New York Methodist Hastanesinde, genel cerrahi ihtisasına başladı.

Genel cerrahi eğitimi süresince, plastik cerrahiye olan ilgisi daha da büyüdü ve bu süre içeresinde gösterdiği yeteneği, “Amerika Estetik ve Plastik Cerrahlar Topluluğunun da ilgisini çekti. Genel cerrahi asistanı olmasına rağmen, bu çok prestijli topluluğun kongresine sunum yapmak için davet edildi. Bu kongrede, kendisi henüz üçüncü sene genel cerrahi asistanı olmasına rağmen, Amerika’nın en ünlü plastik cerrahlarıyla ayni podyumu paylaşıp, meme estetiği üzerine icat ettiği tekniğini sundu. Başarıları, Amerika Akademik Estetik Cerrahlar Topluluğu tarafından da benimsenip, yılın asistanı ödülüne layık bulundu. Plastik cerrahi ihtisasını tamamladıktan sonra Amerika’nın en ünlü estetik-plastik cerrahlarından olan Dr. Robert Flowers’ın yanında, Hawaii’de estetik cerrahisi üst ihtisasına başladı.

Dr. Adil Ceydeli, bu çok prestijli üst ihtisasa kabul edilen Amerika’da ki bir kaç cerrahtan biridir ve aynı zamanda Dr. Flowers’ın yetiştirdiği son estetik cerrahtır. Ceydelli, hocası Dr. Flowers ile beraber icat ettiği ’Harika 5’ yüz ameliyatı ’Badem Göz’ Ameliyatı, Amerika çapında sansasyon yapıp, magazin dünyası haberleri arasına girmiş ve bir çok Hollywood ünlüsünün ilgisini çekmiştir.
Kaynak: İHA