CHP'ye Tepki, Cumhurbaşkanına Destek İçin Kan Verdiler

Burdur’un Bucak ilçesi Belediye Başkanı ve AK Parti Bucak İlçe Teşkilatı, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ’Başkanlık ve anayasa değişikliği ancak kanlı olur’ sözlerine tepki olarak kan bağışında bulundu.

CHP'ye Tepki, Cumhurbaşkanına Destek İçin Kan Verdiler
AK Partili Belediye Başkanı Süleyman Mutlu ve AK Parti Bucak İlçe Teşkilatı, Cumhuriyet Meydanı’nda Kızılay’ın gezici kan alma aracında kan bağışında bulundu. Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun sözleri üzerine kan bağışında bulunduklarını söyledi.



Mutlu, "CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ’Başkanlık ve anayasa değişikliği ancak kanlı olur’ sözleri karşısında Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan ise ’Biz kanı ancak Kızılay’a veririz, sokaklarda kan döktürmeyiz’ demişti. Biz de Sayın Cumhurbaşkanımızın sözlerine destek olmak amacı ile Bucak Belediyesi olarak, AK Parti İlçe Teşkilatı olarak, gençlik kolları, kadın kolları ve Bucak Belediyesi meclis üyeleri, il genel meclisi üyeleri olarak tepki amacıyla Kızılay’a kan bağışında bulunduk" dedi.

Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, milletvekillerin mecliste anlaşarak yeni anayasa yapıp başkanlık sistemini getirebileceklerine inandığını dile getirdi. Başkan Mutlu, "Anayasa ve başkanlık sisteminin değişimini meclis yapacaktır. Sokaklar buna karışmayacaktır. Kan dökülmeyecektir. Eğer kan ihtiyacı var ise bizim vatandaşlarımız gelerek Kızılay’a kan bağışında bulunur. Bağışta bulunan kanlar da kan bekleyen hastalarımıza şifa olur" ifadelerini kaydetti.

Kaynak: İHA