Büyükşehir Selendili Muhtarlarla Biraraya Geldi

Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Hayri Okkalı, ilçedeki mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Savaş ve Okkalı, üreticinin her zaman yanında olduklarını belirterek, üreticiye sağlanacak destekler hakkında bilgi verdi.

Büyükşehir Selendili Muhtarlarla Biraraya Geldi
Tarım ve hayvancılığın gelişimine katkıda bulunmak için giriştiği hamlelerle üreticilerin yüzünü güldüren Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı, Selendi’de mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek üreticinin sorunlarını dinledi, üreticiye sağlanacak destekler hakkında bilgi verdi. Selendi Belediye Kültür Salonu’nda yapılan toplantıya, Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Hayri Okkalı, Selendi Koordinasyon Şube Müdürü İbrahim Kara ve mahalle muhtarları katıldı.

ÜRETİCİYE TAM DESTEK

Üreticinin her zaman yanında olduklarını ifade eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Hayri Okkalı, “İlçelerimize hayvan sulama göletleri, sera desteği, ana arı dağıtımı ve fidan desteği gibi çalışmalar yapıyoruz. İhtiyaç belirlenen bütün bölgelerdeki üreticilerimize destek vererek hemşehrilerimizin gelirlerinin artmasını sağlıyoruz” dedi.

AYRIM YAPMADAN HİZMET

Hiçbir mahalleye ayrım yapmadan hizmet götürdüklerini belirten Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş da şunları söyledi:

“Mahallelerimize daha iyi ve kalıcı hizmetler verilmesi noktasında da muhtarlarımızın görüş ve önerileri bizler için büyük önem taşımaktadır. Vatandaşlarımız, ikamet ettikleri yerlerin eksikliklerini bizlerden daha iyi biliyorlar. Muhtarlarımız ile işbirliği içerisinde Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerini tüm mahallelerimize ulaştırabiliriz. İşbirliği ile daha iyi ve kalıcı hizmetler üretebiliriz.”
Kaynak: İHA