Vali Türker,Hayırsever Cengiz İle Okul Protokolü İmzaladı

Antalya Valisi Muammer Türker, Manavgat İlçesi’ne okul yaptıran hayırsever iş adamı Seyhan Cengiz Turhan ile okul protokolü imzaladı.

Vali Türker,Hayırsever Cengiz İle Okul Protokolü İmzaladı
Antalya Valiliğinde gerçekleşen törene, Vali Muammer Türker, Manavgat Kaymakamı Nazmi Günlü, İl Milli Eğitim Müdürü Vekili Hasan Tevke, Çiasan Ambalaj Grubu Şirketleri Yönetim Kurulu Başkanı ve hayırsever Seyhan Cengiz Turhan katıldı.

Vali Muammer Türker, imza töreninde, Seyhan Cengiz Turhan’ın Antalya ile herhangi bir bağı olmamasına rağmen yatırım yapan önemli hayırseverlerden biri olduğunu kaydetti.

“DIŞARIDAN GELEREK YARDIM YAPAN ÇOK AZ HAYIRSEVERİMİZ VARDIR”

İş adamı ve hayırsever Seyhan Cengiz Turhan’ı Antalya için bir avantaj olarak gördüklerini aktaran Türker, “Yapılan kurumlarımızın yarısına yakını hayırseverlerimiz üstleniyor. İlimize Seyhan Cengiz Turhan gibi dışarıdan gelerek yardım yapan çok az hayırseverimiz vardır. Cengiz, daha önce bir ilkokul, ortaokul ve lise yaptırmıştır. Kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

Hayırsever Seyhan Cengiz Turhan ise Manavgat İlçesi’ne eşi Fatma Temel Turhan adına 12 derslikli yaptırmış olduğu Fatma Temel Turhan Anadolu Lisesi bahçesine spor salonu yaptıracağını belirtti.

Kaynak: İHA