Sağlıklı İletişim Her Yaş İçin Önemli

Keçiören Belediyesi Emekliler Platformu tarafından düzenlenen ’Kişiler Arası İletişim Semineri’ ile insan ilişkilerinin önemine vurgu yapıldı.

Sosyal belediyecilik ilkesi kapsamında 2011 yılında Keçiören Belediyesi bünyesinde kurulan Emekliler Platformu, Keçiörenli emekliler için psikolojik danışmanlık hizmeti vermenin yanı sıra, düzenlediği kurslar, tiyatro gösterileri, konser programları, kültür gezileri ve doğa yürüyüşleri ile de adından söz ettirmeye devam ediyor.

İletişimin daha sağlıklı yürütülmesi için düzenlenen kişiler arası iletişim seminerine emeklilerin yanı sıra aileleri de büyük ilgi gösterdi. Birim Psikologu Burcu Kavlak tarafından düzenlenen seminerde beden dili, iletişim engelleri, iletişimde sözcük seçimi konuları anlatılarak sağlıklı iletişimin ilkeleri öğretildi. Yunus Emre Kültür Merkezi’nde gerçekleşen seminerde katılımcılar soru sorma imkanı da yakaladı. Fotoğraf çekimi ile sona eren programda emekliler seminerin daha sık aralıklarla tekrarlanması taleplerini iletmeyi de ihmal etmedi.
Kaynak: İHA