Muş'ta Koordinasyon Toplantısı

Muş Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’nde koordinasyon toplantısı yapıldı.

Muş'ta Koordinasyon Toplantısı
Muş Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü toplantı salonunda İl Müdürü Ergün Çolakoğlu’nun başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya müdür yardımcıları Mehmet Gündoğdu ile Ferit Yıldız’ın yanı sıra ilçe müdürleri ve şube müdürleri katıldı.

Toplantıda, beş aylık dönemde gerçekleştirilen faaliyetler hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. İl ve ilçe teşkilatlarının sahada gerçekleştirdikleri faaliyetler, çiftçiler ve üreticilerin istekleri, aşılama ve küpeleme işlemlerinin hızlandırılması, 2016 yılı içerisinde yaptıkları çalışmalar, ilçe müdürlüklerinin birbirleriyle ve merkez ile olan koordinasyonları görüşüldü.

Burada bir konuşma yapan Muş Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ergün Çolakoğlu; "İl ve ilçe müdürlüklerimize yeni atanan mühendis ve veteriner hekimler, müdürlüğümüz için büyük bir destektir. Bundan dolayı yeni gelen personellerin kısa zamanda kuruma uyum sağlamaları, işlerini sağlıklı ve daha verimli yapmaları için gerekli hassasiyetlerin gösterilerek, sahayı tanıma ve mesleğe uyum sağlamaları konusunda gerekli önlemlerin alınarak planlamalar yapılmalıdır" dedi

Toplantı, il genelindeki müdürlüklerin sorumluluk alanına giren konularla ilgili bilgi alışverişinin ardından son buldu.
Kaynak: İHA