Hikmet Barutçugil'e 'Fahri Doktora' Unvanı

Sanatçıya, Üsküdar Üniversitesi'nce bu sene ilki verilecek 'Yüksek İnsani Değerler Ödülleri' kapsamında 'Fahri Doktora' unvanı verilecek.

İSTANBUL - Üsküdar Üniversitesi'nce ebru sanatçısı Hikmet Barutçugil'e 'Fahri Doktora' unvanı verilecek.

Üsküdar Üniversitesi'nin, '24 Altın Değer' kategorisinde bu sene ilkini düzenlediği 'Yüksek İnsani Değerler Ödülleri' yarın sahiplerini bulacak. Ödül kapsamında, ebru sanatçısı Hikmet Barutçugil'e, ebru sanatının tanıtımına ve Ergoterapi’de kullanımına katkıları nedeniyle 'Fahri Doktora' unvanı takdim edilecek.

Ödüller kapsamında, Prof. Dr. Mim Kemal Öke, Prof. Dr. Agop Kotoğyan, AFAD Başkanı Dr. Fuat Oktay ve Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve isimsiz kahramanlara da 'Yüksek İnsani Değer' ödülü verilecek.

Törende, 'Adalet, Şefkat ve Merhamet, Dürüstlük, Şeffaflık, Cesaret, Empati ve Sorumluluk, Güven ve Sadakat, Utanma, Alçakgönüllülük, Yardımlaşma, Helalleşme, Selamlaşma, İçtenlik, Bağışlama, Cömertlik, Fedakarlık, Minnettarlık, Çoğulculuk, Katılımcılık, Özgürlükçülük, Hesap Verebilirlik, Uzlaşmacılık, Yenilikçilik, Vefa' gibi başlıklar altında '24 Altın Değer' ödüllendirilecek.

Tören, yarın saat 10.00'da Üsküdar Üniversitesi Altunizade Merkez Yerleşkesi Nermin Tarhan Konferans Salonu'nda gerçekleşecek.
Kaynak: AA