Çocuklar Çalacak Anne Ve Babalar Söyleyecek

Antalya’nın Şirinyalı Mahallesi’nde bulunan Kocademir Ortaokulu’nun, 140 öğrenciden oluşan orkestrası ünlü sanatçı Selami Şahin’in de katılacağı bir konser verecek. Muratpaşa Belediyesi’nin desteği ile verilecek olan konserde, anne ve babalar şarkı söyleyecek.

Çocuklar Çalacak Anne Ve Babalar Söyleyecek
Şirinyalı Mahallesi’nde bulunan Kocademir Ortaokulu’nun 140 öğrencisinden oluşturulan orkestra halk konseri verecek. Müzik Öğretmeni Ramazan Duran tarafından kurulan ve toplamda 140 öğrencinin görev aldığı orkestra, gitar, keman, flüt, piyano, elektrogitar, org gibi enstrümanlardan oluşuyor. Müzik tutkunu öğrencilerin oluşturduğu orkestra Muratpaşa Belediyesi’nin desteğiyle konser verecek.

ANNE VE BABALAR ŞARKI SÖYLEYECEK

Kocademir Ortaokulu Orkestrası, Muratpaşa Belediyesi Çağlayan Spor Salonu’nda 26 Mayıs Perşembe günü saat 20.30’da konser verecek. Kocademir Ortaokulu Orkestrası’nı oluşturan öğrenciler müzik enstrümanları ile yeteneklerini sergilerken anne ve babalarda solistlik yapacak. Ünlü sanatçı Selami Şahin’de, Türkiye’nin ilk devlet okulu orkestrasının konserine katılacak. Konser; ücretsiz ve halka açık olacak.

SELAMİ ŞAHİN DE KATILACAK

Orkestranın, Muratpaşa Belediyesi’nce düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı şenliklerinde de sahne aldığını belirten Kocademir Ortaokulu Müzik Öğretmeni Ramazan Duran; “Orkestramız, 4 ve 7. sınıf öğrencilerimizden oluşuyor. Vokal ve solistler ise anne ve babalar olacak. Ünlü sanatçı Selami Şahin de çocuklarımıza destek için konsere katılacak. Antalyalıları, konserimize bekliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA