Çini Festivali'ndenki Çanta Hırsızlığı

İznik ilçesindeki Çini Festivali'nde çini ustası iki kadının çantasını çalarken güvenlik kameralarına yakalanan biri çocuk 6 kişi, başka bir hırsızlık sırasında suçüstü yakalandı.

Bursa'nın İznik ilçesindeki Çini Festivali'nde çini ustası kadınların çantalarını çalarken güvenlik kamerasına yakalanan 6 kişi, polisin takibi sırasında hırsızlık yaparken suçüstü yakalandı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, güvenlik kamerasına yansıyan hırsızlığı inceleyen İznik Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüpheli şahısları Şehit Sedat Pelit Parkı'nda takibe aldı.

Ekiplerin kendilerini takip ettiğini fark etmeyen şüpheliler, bu sırada bir başka çanta hırsızlığına daha karıştı. Ekipler, suçüstü yaparak yaşı küçük bir çocuk ve iki kadının aralarında bulunduğu 6 şüpheliyi gözaltına aldı.

Emniyetteki sorgularının ardından yaşı küçük çocuk serbest bırakılırken, 5 şüpheli yarın adliyeye sevk edilecek.

Festivalde yan yana stant açan Emine S. ve Türkan A'nın stantın yanındaki sandalyeye bıraktıkları çantaları bir erkek çocuk tarafından alınmış, çantalarının yerinde olmadığı fark edilmesi üzerine polis ekipleri zanlıların yakalanması için çalışma başlatmıştı.
Kaynak: AA