Atatürk'ün Havza'ya Gelişinin Yıl Dönümü

Mustafa Kemal Atatürk'ün 25 Mayıs'da Havza'ya gelişinin yıl dönümü nedeniyle ilçeye gelen çeşitli sivil toplum örgütü temsilcileri Belediye Başkanı Murat İkiz'i makamında ziyaret etti.

Havza Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleşen ziyarette konuşan Başkan İkiz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Birlik ve beraberlik içerisinde olmayı arzu ettiklerini belirten İkiz, 'Bugün görüyorum ki bu birlik ve beraberlik sağlanmış. Birlikte olduğumuz sürece bizim için yollar hep açık olacaktır. Dernekçilik zor iştir. Özellikle gurbette ilçemiz adına göstermiş olduğunuz özverili çalışmalardan ötürü sizlere teşekkür ediyorum.' dedi.

İstanbul Samsun Dernekleri Federasyonu (İSDEF) Onursal Başkanı Fikret Bıyık da gurbette yaşayan Havzalılar olarak içlerinde her zaman Havza özlemi ve sevdası olduğunu söyledi.

Kendilerine gösterilen misafirperverlikten dolayı İkiz'e teşekkür eden Bıyık, 'Dışarıdaki Havzalılar olarak ilçemiz için çalışmaktayız, bundan sonra da çalışmaya devam edeceğiz.' diye konuştu.

Ziyaret sırasında, İstanbul Samsun Dernekler Federasyonu Başkanı Bahri Gökmen, Havza Dernekler Federasyonu Başkanı Enver Şahin ile İstanbul, Kocaeli, Ankara ve Tekirdağ'da faaliyet gösteren bazı dernek başkanları da bulundu.

Kaynak: AA