AK Parti Mardin Milletvekili Çankırı Açıklaması

'Bizi bu göreve layık gören büyüklerimize bir kez daha teşekkür ediyoruz. Allah’ın izni ile el ele ve gönül gönüle vererek, çalışmalarımıza devam edeceğiz'

AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) yedek üyeliğine seçilen AK Parti Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, yeni görevin yüklediği sorumluluğun bilinciyle çalışmalarına devam edeceğini belirterek, 'Bizi bu göreve layık gören büyüklerimize bir kez daha teşekkür ediyoruz. Allah’ın izni ile el ele ve gönül gönüle vererek çalışmalarımıza devam edeceğiz' dedi.

Milletvekili Çankırı, yaptığı açıklamada, kendisini bu göreve layık gören genel başkan ve aynı zamanda Başbakan Binali Yıldırım'a teşekkür ettiğini, bu onurlu göreve layık olmak için bu kutlu davanın yolunda ilk günkü heyecan ile var gücüyle çalışmaya devam edeceğini söyledi.

Tevdi edilen görevin yüklediği sorumluluğun bilinciyle hizmet etmekle mükellef olduğu siyasi kulvar içerisinde bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da insan odaklı hizmet şiarıyla hareket etmeye devam edeceğini kaydeden Çankırı, şunları kaydetti:

'AK Parti’nin ülkemize yaşattığı dönüşüm ve icraatları bir araya nasıl getirileceğini ispatı olan AK Parti’nin ak davasının neferleri arasında bayrak yarışında şahsıma tevdi edilen yeni görevi Mardin'imize ve teşkilatlarımıza verilen bir onur olarak nitelendiriyorum. Türkiye’de 12 yıllık AK Parti iktidarında büyük bir devrimin gerçekleştirildiğini, bunda asıl pay sahibinin yapılan icraatların millete anlatılmasında, milletin beklenti ve taleplerinin parti organlarına yansıtılmasında rol alan teşkilatların payının büyük olduğuna inanıyorum. Bize yüklenen sorumluluğu biliyoruz. Bizi bu göreve layık gören büyüklerimize bir kez daha teşekkür ediyoruz. Allah’ın izni ile el ele ve gönül gönüle vererek çalışmalarımıza devam edeceğiz.'
Kaynak: AA