'Hayat Sevince Güzel' Dizisi Tanıtıldı

Yapımcılığını Limon Film'in üstlendiği romantik komedi 'Hayat Sevince Güzel' dizisinin tanıtımı gerçekleştirildi.

İzmir'in Çeşme ilçesindeki Kaya Prestige Otelinde düzenlenen basın toplantısında konuşan dizinin yönetmeni Eray Koçak, 'Dizinin çekimi için 'neden Ege' diye sorulduğunda, başında doğası geliyor. Bunun yanı sıra Ege'nin insanları sıcak insanlar. Dizimizin konusu ise enteresan. Sıcak bir Ege dizisi çekiyoruz.' dedi.

Dizinin aynı zamanda bir aşk hikayesi barındırdığını aktaran Koçak, 'Özetlemek gerekirse, İstanbul’dan kaçan Göçer ailesi, arkalarında bıraktıkları belalılardan olabildiğince uzaklaşmaya çalışırken kendilerini Ege’de bulurlar. Şıpıldak köyünün hırçın güzeli Zarife’nin koyunları yüzünden kaza yaparlar. Zarife, Savaş ve Barış arasındaki aşk üçgeninin fitili de o an ateşlenmiş olur.' şeklinde konuştu.

İzmir'de çekilen dizinin kadrosunu oluşturmak için büyük bir emek verdiklerini ifade eden Koçak, Nisan ayında 27 kişilik oyuncu ve 100 kişilik bir ekiple İstanbul'da kısa bir çekim yaparak diziye start verdikten sonra İzmir'de yoğun bir tempoda çalışarak ilk bölümleri çıkartıklarını belirtti.

Başrol oyuncularından Öykü Çelik ise 'Dizide Emine karakterini canlandırıyorum. Zarife'nin kardeşi. En büyük derdi evlenmek olduğu için ablasını evlendirmek istiyor. Çatışma da burada başlıyor. Karakterim genel olarak komik bir karakter. Çok eğlenceli bir çalışma olduğunu düşünüyorum.' dedi.

Ekip olarak dizide bulunan arkadaşlarla daha önceden tanıştıkları için uyum noktasında bir sorun yaşamadıklarını anlatan Çelik, çekimler bitmesine rağmen İstanbul'a dönmeyi düşünmediğini de sözlerine ekledi.

Dizide Savaş karakterini canlandıran Ekin Mert Daymaz da 'Burada bulunmaktan mutluyum. Hızlı bir şekilde Ege'ye alıştım. Canlandırdığım Savaş eğlenceli olmasına rağmen sert bir karakter. Atarlı bir tip. Ailenin en büyüğü zaten. Bir de kumar hastalığı var. Kazandığı paraları saçıp savurarak tutarsızlıklar da sergiliyor.' dedi.

Daymaz, Savaş karakterinin Şıpıldak köyüne geldikten sonra bu serseri karakterinin aşkla iyi yönde değiştiğini ve bunun da merak uyandırdığını ifade etti.

Dizinin standart bir yaz dizisi gibi olmadığını vurgulayan oyuncu Hakan Meriçliler ise şunları söyledi:

'Her şeyden önce ben İzmirliyim. Tekrardan burada olmak çok güzel. Dizi yaz dizisi kıvamında olduğu için burada çekiliyor gibi bir algı oluşmasın. Çok geniş kapsamlı ve yüksek enerjili bir iş. Ben İstanbul'dan gelen ailenin babası olan Şinasi karakterini oynuyorum. Köyde keşfettiği Şıpıldak otunu dünyaya satıp köşeyi dönmenin derdinde. Rolümle çok uyuştum ve çok keyif alıyorum.'

Oyuncu kadrosunda Ekin Mert Daymaz, Algı Eke, Burak Çelik, Öykü Çelik, Uğur Çavuşoğlu, Macit Koper, Hakan Meriçliler, Ali Düşenkalkar, Ali Erkazan, Lemi Filozof, Onur Özaydın, Sema Atalay, Deniz Baytaş, Ayşen Sezerel, Yeliz Akkaya, Neşem Akhan, Şennur Nogaylar, Seda Telciler, Batuhan Aydar, Hasan Denizyaran, Ömür Özdemir, Tolga Öztürk ve Anıl Çelik’in yer aldığı 'Hayat Sevince Güzel'in yakında izleyiciyle buluşması planlanıyor.

Kaynak: AA