Çeşme Kartalları Kongrelerini Yaptı

Çeşme Kartalları Beşiktaşlılar Derneği’nin genel kurulu çok sayıda kişinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Çeşme Kartalları Kongrelerini Yaptı
Çeşme’deki bir grup Beşiktaş taraftarının bir araya gelerek Mart ayında kurduğu Çeşme Kartalları Beşiktaşlılar Derneği, ilk genel kurul toplantısını yaptı. Çevre yolu üzerinde bulunan dernek binasında yapılan genel kurul toplantısına, İzmir’deki Beşiktaş camiasının önemli isimlerinden Ahmet Tokdil ve Bülent Özçalışkan da konuk olarak katıldı.

Genel kurul toplantısının açılışında bir konuşma yapan derneğin kurucu başkanı Mesut Karaca, Şubat ayında başladıkları dernek kurma çalışmalarını, ’Kuramazsınız, olmaz sizin işiniz’ denilmesine karşın 9 Mart tarihinde gerçekleştirdiklerini vurgulayarak, "Şampiyon olduğumuz ve stadımıza, mabedimize, evimize kavuştuğumuz bu tarihi yılda, Çeşmemize, büyük Beşiktaşımızın adı altında Çeşme Kartalları Beşiktaşlılar Derneği’ni kurmamızda bizden daha çok emekleri olan, bıkmadan, usanmadan, ’mevzu bahis Beşiktaş ise, gecenin üçünde bile olsa ara beni kardeşim’ diyen, devamlı yanımızda olan onursal başkanımız sayın Ahmet Tokdil ağabeyime çok teşekkür ederim. Bundan sonraki amacımız, bölgemizde yapacağımız faaliyetlerle, Büyük Beşiktaşımızın adını yüceltmek, yeni nesillere Büyük Beşiktaşlılığı aşılayarak ailemizi daha da büyütmek olacaktır" dedi.

İzmir Beşiktaş ailesinin önemli isimlerinden ve Çeşme Kartalları Beşiktaşlılar Derneği’nin kuruluşunda yardımları nedeniyle derneğin ’onursal başkan’ ilan edilen Ahmet Tokdil de şöyle konuştu:

"Şimdiye kadar 50 civarında Beşiktaşlılar Derneği kuruluşunda seve seve bulundum. Biz hep Beşiktaş’tan alan değil Beşiktaş’a veren kişiler olduk. Çeşmeli Beşiktaşlılar bir araya gelip bu güzel derneği kurdular. Burasının ufak olması önemli değil. Büyük yer kurup da hiçbir şey yapmayanlar da var. Beşiktaş için bir şeyler yapmak lazım. Burada olmanız, derneğe üye olmanız, Beşiktaş’a gönül vermektir" diye konuştu.

Genel kurul toplantısında tek listeyle yapılan seçimde, yeni dönemde de kurucu başkan Mesut Karaca başkanlığında devam etme kararı alındı. Yönetim Kurulu üyeliklerine ise Aliona Uzun, Kadir Mola, Hüseyin Uğurlu ve Mustafa Tiryaki seçildi. Denetleme kurulu ise Ersoy Coşkun, Habip Demir ve Mustafa Sarıca isimlerinden oluştu.
Kaynak: İHA