Bulancak Kadir Karabaş MYO'da Mezuniyet Coşkusu

Bulancak Kadir Karabaş Meslek Yüksekokulu'nda (MYO) mezuniyet töreni düzenlendi.

Okul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Oktay Karaman, Bulancak Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi salonundaki törende dördüncü dönemde 83 öğrencinin mezun olduğunu söyledi.

Öğrencilerin bugüne kadar yaptıklarıyla kendilerinin hep takdirlerini kazandığını belirten Karaman, şöyle konuştu:

'Sevgili öğrenciler dört yıllık eğitim öğretim yılı içerisinde yaşadığınızı sıkıntılar zorlandığınız şeyler olmuştur. Ancak siz de hayallerinizi planlayın, biz size sonuna kadar güveniyoruz. Sizlerin bugünlere gelmesini sağlayan başta aileniz olmak üzere kıymetli rektörümüz ve hocalarımıza bizlere kucak açan Bulancak halkına şükranlarımı sunuyorum.'

Konuşmanın ardından okul birincisi Turgut Türkoğlu tarafından öğrenci arkadaşları adına mezuniyet kütüğüne çivi çakıldı.

Daha sonra dereceye giren ilk üç öğrenciye ödülleri verildi. Ödül töreni sonrası mezun olan öğrenciler kep fırlatarak mezuniyet coşkusu yaşadı.

Törene, Giresun Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Mustafa Cin, Piraziz Kaymakamı Hamit Genç, Garnizon Komutan Vekili Yüzbaşı Hasan Baş, Bulancak Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Güngör, Bulancak Emniyet Müdürü Ali Fuat Yazlak, Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, daire amirleri, veliler ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA