BÜ 8'İnci Kuruluş Yıl Dönümünü Kutlayacak

Bartın Üniversitesi kuruluşunun 8’inci yılını gerçekleştireceği etkinliklerle kutlayacak. Etkinliklere İbrahim Sadri, Ahmet Yenilmez ve Alişan Kapaklıkaya gibi ünlü isimler katılacak.

BÜ 8'İnci Kuruluş Yıl Dönümünü Kutlayacak
Bartın Üniversitesi, “8’inci Kuruluş Yıl Dönümü” etkinlikleri gerçekleştirecek. 25 Mayıs Çarşamba günü Bartın Üniversitesi Halk Oyunları Ekibi’nin gösterileriyle başlayacak kutlamalar, müzik dinletisiyle devam edecek. Aynı gün konferans salonunda ünlü şair, televizyoncu, tiyatrocu İbrahim Sadri bir şiir dinletisi sunacak. Çarşamba günkü etkinlikler, akademik ve idari personelin yıl içindeki çalışmalarından dolayı düzenlenen ödül töreniyle son bulacak.

“2 GÜN DOLU DOLU GEÇECEK”

Kuruluş yıldönümü etkinlikleri 26 Mayıs Perşembe günü de devam edecek. Üniversitenin başarılı sporcularına ödüllerin verilmesiyle başlayacak etkinlik, kişisel gelişim semineri ile devam edecek. Kişisel Gelişim Uzmanı Ali Kapaklıkaya’nın vereceği seminerde, katılımcılara başarılı bir birey olmanın yolları anlatılacak. Etkinliklerde, usta tiyatrocu Ahmet Yenilmez de “Atayurt’tan Anadolu’ya Göç” adlı tek kişilik bir tiyatro gösterisi sergileyecek. Kendine has üslubuyla Türk Milleti’nin yaşam öyküsünü anlatacak Yenilmez, öğrencilerin sorularını da yanıtlayacak. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) 22 Mayıs 2008 yılında geçen kanunla birlikte kurulan 17 üniversiteden biri olan Bartın Üniversitesi’ndeki etkinlikler 2 gün sürecek.
Kaynak: İHA