'Kayseri Büyükşehir Yönetici Yetiştiriyor'

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’i ziyaret etti. Çimen, Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nden her konuda destek aldıklarını söyledi. Başkan Çelik de, adeta yönetici okulu gibi olan Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin güçlü bir kadrosunun bulunduğunu belirtti ve her konuda destek verebileceklerini kaydetti.

'Kayseri Büyükşehir Yönetici Yetiştiriyor'
Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen herhangi bir sorunla karşılaştıkça Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nden destek aldıklarını belirterek Başkan Mustafa Çelik’e teşekkür etti. Kayseri’nin tecrübelinden faydalandıklarını dile getiren Çimen, "Hem önceki başkanımız Mehmet Özhaseki’ye hem şimdiki başkanımız Mustafa Çelik’e teşekkür ediyorum. Herhangi bir durumda Kayseri Büyükşehir Belediyesi’ne kendi evimiz gibi uğruyoruz" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de tecrübe paylaşımı konusunu önemsediğini ve her konuda destek verebileceklerini belirtti.

Tecrübe paylaşımından da öte son yıllarda kadro paylaşımı da olduğunu vurgulayan Başkan Çelik, "Kayseri Büyükşehir Belediyesi adeta bir yönetici okulu gibi oldu. Bizde yetişen arkadaşlar başka belediyelerde genel sekreter, genel sekreter yardımcıları ve daire başkanları oldular. Böyle olunca şehirler kalkınıyor. AK Parti belediyeciliği de bu. Birbirimizle kol kola girerek, bildiklerimizi birbirimize öğreterek şehirleri geliştireceğiz. Güçlü bir ekibimiz var. Her konuda destek vermek için kapımız açık" diye konuştu.

Kaynak: İHA