Yıllar Sonra Aynı Okulda Buluşup, Ders İşlediler

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları öğrencileri yıllar sonra, tekrar aynı okulda buluşarak, ders işlediler.

Yıllar Sonra Aynı Okulda Buluşup, Ders İşlediler
Kuruluşunun 52. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen geleneksel Büyük Bulaşmada bu yıl binlerce mezununu ağırlayan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları düzenlenen çeşitli faaliyetlerle eski mezunlarını bir araya getirdi. GKV Mütevelli ve Yönetim Kurulu Başkanı Nüket Ersoy’un da katıldığı büyük buluşma gün boyu süren etkinliklerle devam etti. GKV Özel Okulları tarafından gerçekleştirilen Geleneksel Büyük Buluşmaya bu yıl da binlerce eski mezun katıldı.

Gün boyu birçok faaliyete imza atan eski mezunlar, uzun süredir görmediği arkadaşları ile hasret giderdiler. Gaziantep Kolej Vakfının büyük bir aile olduğunu ifade eden Genel Müdür Müfit Taşlıyar her yıl eski mezunları bir araya getirerek büyük aile toplantısı gerçekleştirmek istediklerini ifade etti.

ESKİ MEZUNLARA DERS SÜRPRİZ

Okul bahçesinde kurulan stantlarda ağırlanan mezunlara bir de sürpriz yapıldı. GKV eğitim kampüsündeki ilkokul binasının bahçesinde toplanarak yıllar önce yaptıkları gibi İstiklal Marşı okuyan mezun öğrenciler eğitim öğretim gördükleri sınıflara girerek öğretmenlerini beklediler. Sınıflarda sembolik bir ders işleyen mezunlar için okul bahçesinde düzenlenen ve yine GKV’li mezunlardan oluşan orkestra eşliğinde etkinlik süresince konserler verildi.

Düzenlenen barbekü partisinin ardından anı defterini imzalayan eski mezunlar yapılan etkinliklerden dolayı GKV Mütevelli Kurulu Başkanı Nüket Ersoy’a teşekkür etti. GKV Mütevelli ve Yönetim Kurulu Başkanı Nüket Ersoy da eski mezunlarla uzun uzun sohbet ederek, “Gaziantep Kolej Vakfı sizlerindir. Biz büyük bir aileyiz. Okulunuzun kapıları her zaman sizlere açık. Okulunuza olduğu gibi kentinize ve ülkemize sahip çıkın” dedi.

Gün boyu süren etkinliklerin ardından GKV’liler vedalaşarak ayrıldılar.
Kaynak: İHA