Gülüç'te 19 Mayıs Şölen Havasında Kutlandı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç Beldesi’nde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı düzenlenen etkinliklerle şölen havasında kutlandı.

Gülüç'te 19 Mayıs Şölen Havasında Kutlandı
Gülüç Beldesi’nde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve spor Bayramı nedeniyle etkinlikler düzenledi.

Gülüç Belediyesi tarafından ilk olarak Kdz. Ereğli Sanat Kurumu sanatçıları tarafından “Bir Böğürtlen Masalı” adlı Tiyatro oyunu sahnelendi. 100’lerce çocuk ve ailesi tarafından büyük beğeni ile izlenen tiyatroda sahne alan oyuncular, oyunun sonunda Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi’ni okudu.

GÜLÜÇ’TE İLK KEZ FENER ALAYI DÜZENLENDİ

Gülüç Beldesi’nde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Fener Alayı düzenlendi.

Çengel Mahallesi’nden başlayıp Gülüç Meydanı’na kadar ellerinde Türk Bayrakları ve meşalelerle yürüyen yaklaşık 2 bin kişi “Şehitler ölmez vatan bölünmez, Ne Mutlu Türküm Diyene, her Türk asker doğar” şeklinde sloganlar atıp, 10. Yıl marşını söyledi.

Yürüyüşe Türk Metal Sendikası Kdz. Ereğli Şubesi yönetici ve üyeleri de eşleri ile birlikte destek verdi.

“HAİNLERE EN İYİ MESAJI VERDİK”

Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş Fener Alayı yürüyüşünün ardından Gülüç Düğün Salonu yanında düzenlenen gençlik konseri öncesi yaptığı konuşmada düzenlenen fener alayındaki kalabalık ve Türk Bayrakları ile ülkemizi bölmeye çalışan hainlere en iyi cevabın verildiğini söyledi.

Gülüç Belediyesi olarak gençlere büyük önem verdiklerini belirten Demirtaş, onların her zaman yanlarında olacaklarını söyledi.

Demirtaş konuşmasında ülkemizin bölünmez bütünlüğü için canını veren şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine de sabırlar diledi.

GÜZEL SANATLAR LİSE ÖĞRENCİLERİ KONSER VERDİ.

Demirtaş’ın konuşmasının ardından Gülüç ERDEMİR Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri tarafından konser verildi.

Konsere katılan gençler güzel sanatlar lisesi öğrencilerinin çalıp söylediği şarkılar eşliğinde uzun süre eğlendi. Gençlik Şöleni Kdz. Ereğli Sanat Kurumu topluluğunun verdiği Türk Sanat Müziği Konseri’nin ardından havai fişek gösterisi ile sona erdi.

Gülüç Belediyesi tarafından düzenlenen şölene Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Gümeli Belediye Başkanı Ahmet Saydam, CHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Sertan Ocakçı ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra yaklaşık 2 bin kişi katıldı.

Kaynak: İHA