Gestaş Yaza Hazır

Çanakkale’de yolcu ve araç taşımacılığını yürüten, yılda 8.5 milyona ulaşan yolcu potansiyeline sahip olan GESTAŞ, yaz dönemine hazırlanıyor. Genel Müdür Volkan Uslu ve ekibi, yaz aylarında ziyaretçi akınına uğrayan Çanakkale’de gerek vatandaşların gerekse çevre iller ve yurt dışından gelen turistlerin daha kaliteli hizmet alabilmesi için özenle çalışıyor.

Gestaş Yaza Hazır
Çanakkale Boğazı ve Adalar hattında 10 yıldan bu yana araç ve yolcu taşımacılığı faaliyetini yürüten GESTAŞ Deniz Ulaşım, 16 gemilik filosuyla 9 hatta Asya ile Avrupa’yı, Avrupa ile de Asya’yı birbirine bağlıyor. 2006 yılında 3 milyon yolcu, 700 bin araç taşıyan GESTAŞ, 2015 yılı verilerine göre taşıdığı yolcu ve araç sayısını 3 kata kadar çıkarmış durumda. 2015 yılında 8.5 milyon yolcu taşıyan GESTAŞ, 2.4 milyon binek araç ve 1.4 milyon ağır vasıta aracının ulaşımını sağladı. Kamu yararına çalışan ve Anonim Şirket statüsünde olan GESTAŞ, kaliteli, güvenli ulaşımı vaat edip müşteri memnuniyeti odaklı çalışma prensibine devam ediyor.

7/24 KESİNTİSİZ HİZMET

GESTAŞ’ta Genel Müdürlük görevini yürüten Volkan Uslu, ana işleri olan deniz ulaşımını sağlamak, bu ulaşım yolunu kullanan herkese daha iyi hizmet verebilmek için çalıştıklarını belirterek, “Daha kaliteli, daha rahat hizmet sağlamak, müşteri memnuniyetini ön planda tutmak bizim önceliğimiz olacak demiştik. Bu doğrultuda çalışmaya devam ediyoruz. Gelişen, dinamik, daha da profesyonel bir kadroyla her geçen gün hizmet kalitemizi artırarak devam ediyoruz. Denizcilik sektörü bazında hızla gelişen Türkiye’nin önde gelen deniz taşımacılığı şirketlerinden biri olmayı amaç edindik. Bölgenin en büyük yolcu ve araç taşıma şirketi olarak mevcut durumla yetinmemeyi felsefemiz olarak belirledik. Daha fazla yolcu; daha fazla sorumluluk, daha fazla kaliteli hizmet gereksinimi, daha fazla özen demek. 7/24 tüm enerjimizi bu yönde harcıyoruz, harcamaya da devam edeceğiz” dedi.

ÖNCELİKLİ AMAÇ MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNİ SAĞLAMAK

Verdikleri hizmette en önemli unsurun ‘insan’ olduğuna vurgu yapan Volkan Uslu, “GESTAŞ, insana hizmeti sadece bir kıyıdan bir kıyıya geçirmek olarak algılamıyor. Biz Çanakkale’de iş istihdamı sağlayan büyük bir kuruluş olduğumuz gibi, Çanakkale için çalışan herkese destek veren de bir şirketiz. Müşteri memnuniyetini mutlak amaç olarak belirlediğimiz yeni dönemde sosyal projeler, insana dokunan, yüzlerinden bir tebessüm alabileceğimiz etkinlikler, son derece önem verdiğimiz projeler olacak. GESTAŞ’ı, destek olarak sadece maddi boyutta kalan bir şirket hüviyetinden çıkarıp insana dokunan, insanlarla diyaloğa giren, yönetici bazında halkla iç içe olmaya özen gösteren bir şirket haline büründüreceğiz. Bunu da geride bıraktığımız aylarda yaptığımız sosyal projelerle göstermiş olduk” ifadelerini kullandı.

BÜYÜK PROJELER YOLDA

Hedefler arasında büyük projeler de olduğunun altını çizen GESTAŞ Genel Müdürü Uslu, “Hem Türkiye’ye hem bölgeye katma değer sağlayacak projelerimiz mevcut. Ancak bunun için aceleci davranmak yerine, önce işimize odaklanıp doğru zamana yayarak gerçekleştirmek düşüncesindeyiz. Açılabilecek farklı hatlar ve yapılabilecek iskeleler bunlardan sadece birkaçı. Gerek gemilerimiz, gerekse iskelelerimiz kurumsal anlamda daha modern bir hale gelecek. Sosyal medya araçlarını daha etkin kullanarak insanlara daha çabuk ulaşacağız, onların da bize çabuk ulaşmasını sağlayacağız. Çanakkale’ye, vatandaşlara, öğrencilere katkısı olan projelerde daha çok görüneceğiz. Kısacası büyük bir enerji oluşturarak Çanakkale’nin hem sosyal hem de ekonomik gelişimine pozitif katkıda bulunmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Kaynak: İHA