Erdem; 'Aydınlı Bakan Hayırlı Hizmetlere Vesile Olur'

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, “Yeni kabinede Efeler diyarımızdan bir bakanın katılması hayırlı hizmetlere vesile olur” dedi.

Erdem; 'Aydınlı Bakan Hayırlı Hizmetlere Vesile Olur'
Aydın Sanayi Odası Başkanı Mehmet Yunus Şahin’den sonra Aydın Ticaret Borsası Başkanı Adnan Bosnalı’nın da 22 Mayıs Pazar günü yapılacak AK Parti olağanüstü kongresinin ardından yeni oluşacak kabinede Aydın’dan bir bakan istemesine bazı oda ve sivil toplum kuruluşları ile yerel halktan destek gelmeye devam ediyor.

Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan AK Parti Aydın Milletvekili Erdem, halk arasında ismini bakan olarak anılmasından gurur duyduğunu belirterek, “Yıllardan beri geçmiş dönemlerde de Aydın’a hep bakan verilmiştir. Malumunuz merhum başbakanlarımızdan Adnan Menderes, bakanlarımızdan İsmet Sezgi, Nahit Menteşe, Yüksel Yalova, Çengiz Altınkaya ve son dönemde de Atilla Koç bakan olarak hizmet ettiler. Hepsi de ülkemiz adına başarılı projelere imza atmış Aydınlı büyüklerimizdir. Son dönemlerde Ak Parti’den Atilla Koç bakanlık almış ve bundan sonraki dönemde de AK Parti iktidarı devam ettiği müddetçe Aydından bakanlık kapısı hep açık olur. Aydından üçüncü kezdir vekil oldum. Uzun zamandan beridir TBMM’de milletimiz yararına ne gerekiyorsa imkanlarımızın el verdiği ölçüde yapmaya çalışıyoruz. Aydın halkı arasın da bakan olarak benim adımın geçmesinden gurur duyarım. Eğer halkın nezdinde layık görünüyorsam ve bakan olmasam da benim için gurur kaynağıdır. Benim ismim önemli değil. Aydın da üç milletvekilimiz var. Yeni kabinede Ak Parti ailesine efeler diyarından bir bakanın katılması kim olursa olsun isim önemli değil inşallah hayırlı hizmetlere vesile olur diye temenni ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA