BBP Genel Başkanı Destici Açıklaması

'CHP, bu kadar tutarsızlık olur mu? Sen anamuhalefet partisi misin, yoksa AKP iktidarının değirmenine su taşıyan bir organizasyon musun?'.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, 'CHP, bu kadar tutarsızlık olur mu? Sen anamuhalefet partisi misin, yoksa AKP iktidarının değirmenine su taşıyan bir organizasyon musun?' diye sordu.

Destici, partisinin genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında, İslam inancına göre şehitliğin bu dünyada kazanılacak en büyük zafer olduğunu belirterek terör saldırılarını gerçekleştiren örgütleri lanetledi.

Terörle hala istenildiği gibi mücadele edilmediğini savunan Destici, 'Türk milleti de alıştırıldı. Gün geçtikçe büyük bir duyarsızlıkla karşı karşıyayız. Önceden bir askerimiz, polisimiz şehit olduğunda, o ilde yer yerinden oynardı, inanılmaz tepkiler verilirdi. Bugün baktığımızda, sanki hiç bir şey olmamış gibi ateş sadece düştüğü yeri yakıyor.' ifadelerini kullandı.

CHP'yi 'tutarsız davranmakla' eleştiren Destici, şunları kaydetti:

'CHP, bu kadar tutarsızlık olur mu? Sen anamuhalefet partisi misin, yoksa AKP iktidarının değirmenine su taşıyan bir organizasyon musun? Bu kadar milletin karşı çıktığı politikaları peş peşe nasıl yapıyorsunuz? Bunun için sizi de özel bir yerde eğitiyorlar mı? Yoksa bu iş normal bir muhalefet partisinin yapacağı şeyler değil. Önce diyorsun ki 'dokunulmazlıkların kürsü hariç kaldırılmasını kabul ediyorum' ama sonra AKP'nin teklifine de 'evet' diyeceğini söylüyorsun.'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin iktidar partisine her türlü desteği verdiğini ileri süren Destici, 'Baktığınız zaman MHP de iktidarın değirmenine su taşıyor. Görüldüğü üzere gerçekte bir muhalefet partisi yok.' diye konuştu.

Kaynak: AA