Başkan Yılmaz, Tunus Medyasına Röportaj Verdi

Samsun’un tanıtım belgeselini çeken Tunuslu Gazeteciler Ftouma Ben Zeneb, Mahdı Azouzı ve Rihab Hamrounu Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ile röportaj yaptılar.

Başkan Yılmaz, Tunus Medyasına Röportaj Verdi
Samsun’da gerçekleştirilen çekimler sırasında Samsun’un doğal güzelliklerine yakından şahit olduklarını ifade eden gazetecilere Samsun’un bilinmeyenlerini de yapılan röportajla Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz anlattı.

“TANITIM SİZDEN AĞIRLAMAK BİZDEN”

Samsun’da turizmi çok önemsediklerini belirten Başkan Yılmaz, “Turizm ve şehrimizin tanıtımı konusunda hiçbir zaman cesur ve kararlı adımlar atmaktan çekinmiyoruz. Beklentimiz sizlerin yapacağı haberlerle kentimize gelen yabancı turist sayısının daha da artması" diye konuştu.

“SAMSUN’UN HER NOKTASI ADETA BİR MÜCEVHER GİBİ”

Samsun’un turizm potansiyelinin çok yüksek olduğunu, ancak yeterince tanıtılmadığı için fark edilmeyen ve keşfedilmeyen muhteşem güzellikleri olduğunu anlatan Başkan Yılmaz, "Kentimizin her noktası adeta mücevher gibi. Turizmin gelişmesiyle birlikte Samsun her bakımdan daha da gelişecek. Barış ve huzur şehri Samsun’umuzu sizlerin aracılığı ile bütün dünya görsün ” dedi.

SAMSUN PİDESİ ARAPLARI DA ETKİLEDİ

Kent merkezi ve ilçelerin yaylalarını, köylerini, derelerini, şelalelerini, tarihi mekanlarını gezen ve hayran kaldıklarını dile getiren Tunuslu gazeteciler, özellikle Samsun’un yöresel lezzeti olan Samsun pidesini çok beğendiklerini belirttiler.

Batıpark Amazon Kafe’de gerçekleştirilen röportajın sonunda gazeteciler ve Başkan Yılmaz, hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.
Kaynak: İHA