Refahiye'de Kum Ocağı Parke Üretim Tesisinin Açıldı

Erzincan Valisi Süleyman Kahraman’ın destekleri doğrultusunda, Refahiye Belediyesi tarafından Erzincan’ın Refahiye ilçesinde kurulan Kum Ocağı Parke üretim tesisinin açılışı dualarla yapıldı.

Refahiye'de Kum Ocağı Parke Üretim Tesisinin Açıldı
Gerçekleştirilen açılış programına Vali Süleyman Kahraman, Refahiye Kaymakamı Sedat Ateş, Refahiye Belediye Başkanı Cevdet Çınar, çevre ilçelerdeki belediye başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, tesis çalışanları ve Refahiye halkı katıldı.

Saygı Duruşundan bulunulmasının ardından okunan İstiklal Marşı ile başlayan açılış programında konuşan Refahiye Kaymakamı Sedat Ateş ve Refahiye Belediye Başkanı Cevdet Çınar hizmete giren tesisin hayırlı olmasını dileyerek, tesisin kurulmasında destek veren Vali Süleyman Kahraman’a ise teşekkür ettiler.

Vali Süleyman Kahraman ise programda yaptığı konuşmada hizmete açılan tesisin birlik ve beraberlik içerisinde kurulduğunun önemine değinerek, “Bu yapılan hizmetler bizim için çok önemli. Bu tesisimizin ilçemize çok büyük katkıları olacaktır. Allah hayırlı hizmetler nasip etsin. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışan bir ilçe görüyorum. Bu tesisimizin ruhsat problemi vardı. Sorunun çözülmesi noktasında gerekli talimatları vererek, tesisimizin hizmete açtık. Tesisimiz bir ihtiyaçtı. Bu sorunun çözülmesi gerekiyordu. Tesisimizin açılmasında bir katkımız olduysa ne mutlu bize.”dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Refahiye Kaymakamı Sedat Ateş ve Refahiye Belediye Başkanı Cevdet Çınar, Vali Süleyman Kahraman’a tesisin üretim aşamalarını hakkında bilgi vererek, kendisine parke üretim aşamasını gösterdiler.

Vali Süleyman Kahraman hizmete açılan tesisin kurulmasında emeği geçen herkese teşekkür ederek, tesisin ilçeye hayırlı olmasını diledi.
Kaynak: İHA