Adana'da Düğündeki Silahlı Kavga

Merkez Yüreğir ilçesinde 1'i çocuk 2 kişinin hayatını kaybettiği olayla ilgili 1 kişi daha tutuklandı Tutuklananların sayısı 5'e yükseldi.

Adana'da, 1'i çocuk 2 kişinin yaşamını yitirdiği düğündeki kavgayla ilgili 1 kişi daha tutuklandı.

Merkez Yüreğir ilçesi 19 Mayıs Mahallesi'nde, 16 gün önceki bir düğünde aralarında husumet olan kişiler arasında çıkan silahlı kavgada, olayla ilgisi olmayan Eren Balıkçı (5) ve Murat Kurt'un (28) ölmesi, 4 kişinin de yaralanmasına ilişkin soruşturmada 1 kişi daha gözaltına alındı.

Emniyetteki ifadesinde hakkındaki suçlamayı kabul etmeyen zanlı Ergün D. (21), işlemlerinin ardından sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuklandı. Soruşma kapsamında tutuklananların sayısı ise 5'e yükseldi

- Olay

Merkez Yüreğir ilçesinde, 16 Nisan'da akrabalarının sokakta yaptığı düğüne ailesiyle katılan Bayram K. ile aralarında husumet bulunduğu iddia edilen Furkan A. tartışmıştı. Furkan A'nın arkadaşlarının da katıldığı tartışma, tabanca ve av tüfeklerinin de kullanıldığı kavgaya dönüşmüştü. Kavgada, Bayram K. ile olayla ilgisi bulunmayan Murat Kurt, Ramazan Adıyaman, Eren Balıkçı (5) ve isimleri öğrenilemeyen 2 kişi yaralanmıştı. Yaralılardan Murat Kurt olay günü, Eren Balıkçı ise 4 gün sonra tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirmişti.

Yaralılar arasında bulunan ve hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edilen zanlı Bayram K. ile Cengiz K, Nebi O, Recep D. ve yaşı 18'den küçük A.A. ve H.D. yakalanmıştı. Adliyeye sevk edilen zanlılardan Cengiz K. savcılık sorgusunun ardından serbest bırakılmış, mahkemeye sevk edilen Bayram K, Nebi O, Recep D. ve A.A. tutuklanmış, H.D. ise adli kontrol şartıyla salıverilmişti.
Kaynak: AA