Ülkü Ocakları Eğitim Ve Kültür Vakfı'ndan Güvenlik Güçlerine Destek

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Havza İlçe Başkanlığı tarafından Nusaybin'de terörle mücadelede görev alan güvenlik güçlerine gönderilmek üzere pankart hazırlandı.

Mehmetçik Meydanı'nda düzenlenen etkinlikte Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Havza İlçe Başkanlığı tarafından vatandaşlara Türk bayrağı dağıtıldı. Etkinlikte, Nusaybin'de görev yapan asker ve polislere destek amacıyla gönderilmek üzere, üzerinde 'Ne şehitler verdik vatan uğruna, bizde bitmez Mehmetçik bu vatan uğruna. Türk gençliği hep yanınızda' yazılı pankart vatandaşların imzasına açıldı.

Etkinliğe katılan CHP Havza İlçe Başkanı Ertaş Çoban, 19 Mayıs gibi anlamlı bir günü bayrak dağıtarak kutladıkları için etkinliği düzenleyenlere teşekkür etti. Çoban, pankarta da imza attı.

Etkinliğin sonunda Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Havza İlçe Başkanlığı üyeleri tarafından Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi okundu.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Havza İlçe Başkanı Mehmet Emin İnan, yaptığı açıklamada, bayrak dağıtımının 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla gerçekleştirildiğini belirterek, 'Ayrıca Nusaybin'de görev yapan asker ve polislerimize destek ve her zaman yanlarında olduğumuzu bildirmek için pankartı imzaya açtık. Bu pankartı orada görev yapan güvenlik güçlerimize göndereceğiz.' dedi.

Kaynak: AA