Spor Müsabakalarında Dereceye Girenlere Ödülleri Verildi

Zeytinburnu Belediyesi Gençlik Merkezi, Zeytinburnu Milli Eğitim Müdürlüğü ve Zeytinburnu Kaymakamlığı tarafından ilçede eğitim gören liseli gençlerin kaynaşması amacıyla düzenlenen spor müsabakalarında dereceye giren takım ve sporculara ödülleri takdim edildi.

Zeytinburnu Belediyesi Gençlik Merkezi, Zeytinburnu Milli Eğitim Müdürlüğü ve Zeytinburnu Kaymakamlığı tarafından ilçede düzenlenen liseler arası spor müsabakalarında başarı gösteren takım ve sporculara ödülleri takdim edildi. Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen ödül törenine Zeytinburnu İlçe Kaymakamı Ali Taşkın Balaban, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Zeytinburnu Müftüsü Ali Gökmen, çok sayıda sporcu ve ailesi katıldı.

“GENÇLERİMİZİN SOSYALLEŞMESİ AÇISINDAN SPOR AKTİVİTELERİ OLDUKÇA ÖNEMLİ”

Zeytinburnu ilçesinde düzenlenen spor müsabakalarına katılarak başarı elde eden sporcu gençlere ödüllerini takdim ettiğini belirten Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, “Gençlerimize emek veren annelerini ve babalarını kutluyor ve tebrik ediyorum. Öğretmenlerimizi kutluyorum. İlçe Kaymakamlığımız, Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve Zeytinburnu Belediyesi Gençlik Merkezi iş birliği ile son 4 ay içerisinde gerçekleştirilen farklı branşlardaki yarışmaların, müsabakaların ödül törenini yapmış olduk. Zeytinburnu’muzda Allah’a şükür gençlerimizin sayısı oldukça çok. Sporun birçok alanında da yarışıyorlar. Kendilerinin sosyalleşmesi anlamında spor aktivitelerinin önemi oldukça fazla. Bizde destek vermeye çalışıyoruz. Kulüplerimiz, okullarımız, Zeytinburnu Belediyesi el birliği ile gençlerimizin ailesi hep birlikte, onlarda özgüvenin oluşması, sosyalleşmeleri, bilgilerini kullanmada katkı olması yönüyle önemli bir etkinlik, spor. Genç nüfusumuz da bu yönüyle bir avantaj. Müsabakaların ödül törenini 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda yapmış olduk. Organizasyonda emeği geçen arkadaşlarımızı kutluyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA