Servet Kuş Açıklaması 'Yeni Genel Başkanımızla Kutlu Yürüyüşe Devam Edeceğiz

Partisinin 22 Mayıs Pazar günü yapacağı 2’inci Olağanüstü Büyük Kongresi öncesi basın açıklaması yapan AK Parti Uşak İl Başkanı Servet Kuş, birlik ve beraberlikten kopmadan kutlu yürüyüşe devam edeceklerini söyledi.

Servet Kuş Açıklaması 'Yeni Genel Başkanımızla Kutlu Yürüyüşe Devam Edeceğiz
AK Parti Uşak İl Başkanı Servet Kuş, büyük kongre öncesi parti binasında bir açıklama yaptı. İl Gene Meclisi Başkanı Mehmet Nacar, Uşak Belediye Başkan Vekili Hakan Uludağ, Eşme Belediye Başkanı Hacı Mustafa Çetin, İl Kadın Kolları Başkanı İlknur Ertuğrul, İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Mıllık, teşkilat başkanları ve partililerin katıldığı basın toplantısında kongre hakkında bilgi veren Servet Kuş, Genel Başkan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun yaptığı hizmetlerin önemli olduğunu ve partinin daha ileriye gitmesi için kendi kararıyla görevi devredeceğini ifade etti.

Servet Kuş, “Sayın Genel Başkanımız ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan aldığı bayrağı, kendi kararıyla olağanüstü kongrede yeni Genel Başkanımıza devredecektir. Yeni seçilecek Genel Başkanımız ve Başbakanımız aynı çalışmaları gayret ve basiretle sürdürecektir. AK Parti’nin Genel Başkanlığı ve Başbakanlık son derece önemli ve kıymetli makamlardır. AK Parti kongreleri her zaman demokrasi şöleninde geçmiştir ve yeni tüm teşkilatlarla birlik içinde kongremizi yapacağız. Kongremizin hayırlara vesile olmasını dilerim. Seçilecek olan Genel Başkanımızla birlikte, bu kutlu yürüyüşe devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: İHA