Oyun Dünyasının Yükselen Yıldızları Ankamall AVM'de

Oyun severlerin yakından takip ettiği Oyun Portal ve Oyun Günlüğü ekibi, Bimeks ve Rampage sponsorluğunda Ankamall AVM’de tanışma etkinliği düzenledi.

Oyun Dünyasının Yükselen Yıldızları Ankamall AVM'de
Oyun Portal’dan Taklacı Selim lakaplı Yavuz Selim Dalmaz ve Oyun Günlüğü’nden Tansel Şahin’in katıldığı “Rampage Game Time” etkinliği büyük bir coşku ile Ankamall AVM’de gerçekleşti. Ankaralı Gamer’ların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte Taklacı Selim ve Tansel Şahin ile fotoğraf çektirmek isteyen hayranları uzun kuyruklar oluşturdu. İki ünlü Youtuber’ın eğlenceli sohbetlerine sahne olan Ankamall’ın diğer ziyaretçileri de bu eğlenceli etkinliğe kayıtsız kalamadı ve izleyenlerin arasına katıldı.

Söyleşiye katılan gençler bol bol fotoğraf ve video çekerek bugünü ölümsüzleştirdi.

İki Youtuber’ın söyleşilerinin ardından program dans gösterisi ile devam etti. Sonrasında ise Taklacı Selim ve Tansel Şahin kurulan platformda oyun oynadı. Etkinlik sponsoru Rampage de oyuncu ürünlerini katılımcılar arasında gerçekleştirilen yarışmalarda hediye olarak dağıttı.

Rampage yetkilisi Hakan Baş, organizasyondaki kalabalıktan dolayı çok mutlu olduklarını dile getirdi. Rampage olarak oyun donanımları ürettiklerini ve bunları oyunculara çok uygun fiyata sunduklarını belirten Baş, “Oyun severlerin sosyal medyada fanatiği oldukları kişiler var. Bu işin duayenleri, en popülerlerini fanatikleri ile bir araya getirelim istedik. O yüzden bu etkinliği organize ettik. Bugün burada hediyeler dağıtılacak, küçük bir oyun gösterisi olacak” diye konuştu.

Bimeks Türkiye Satış Koordinatörü Murat Kurtoğlu ise, 19 Mayıs’ta oyun sever gençleri bir araya toplamak istediklerini ifade ederek, “Bimeks olarak oyun severlerle her zaman bir aradayız. Onlarla beraber olmaktan çok mutluyuz. Büyük bir ilgi alaka var bugün. Umuyorum gün sonunda amacına ulaşır. Oyun piyasası çok farklı bir piyasa. Oyun Portalı ve Oyun Günlüğü ekibinden Taklacı Selim ve Tansel Bey burada olacak. Aslında bu hayran kitlesi onların hayran kitlesi" dedi.

Aynı zamanda etkinliğe özel Bimeks Ankamall mağazasında Rampage ürünleri indirimli olarak satışa sunuldu.
Kaynak: İHA