Zonguldak Yerel Basın Çalışanları İçin Level Hospital İle İndirim Protokolü İmzalandı

Basın İlan Kurumu Zonguldak Şube Müdürü Ali Nuhoğlu’nun yaptığı girişimler neticesinde Level Hastanesi ile Zonguldak yerel basını çalışanlarının hastane hizmetlerinden yüzde 20 indirimle yararlanabileceği bir protokol imzalandı.

Zonguldak Yerel Basın Çalışanları İçin Level Hospital İle İndirim Protokolü İmzalandı
İmza törenine Level Hastanesi Genel Koordinatörü Murat Koca, Basın İlan Kurumu Zonguldak Şube Müdürü Ali Nuhoğlu, Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Akbıyık, Karaelmas Gazeteciler Derneği Başkanı Osman Sav katıldı.

Protokol imza töreninin ardından konuşan Level Hospital Genel Koordinatörü Murat Koca, “Level Hastanesi ile Zonguldak’taki basın organlarındaki basın mensupları ile sözleşme yaptık. İnşallah bundan sonraki süreçte sağlık ve diğer alanlarda ortak işbirliği içinde oluruz. Yapılan protokolün hem hastanemiz için hem de gazeteci arkadaşlarımız için hayırlı olmasını diyoruz” dedi.

Basın İlan Kurumu Zonguldak Şube Müdürü Ali Nuhoğlu da imza töreninin ardından yaptığı açıklamada, “Yaptığımız protokolden Zonguldak genelindeki yerel basın çalışanlarımız faydalanacaklar. Gazeteci arkadaşlarımız hem muayene, hem yatış, hem de tahlil gibi tüm alanlarda yüzde 20 indirimli olarak yararlanacaklar. Protokolü Cemiyet ve Dernek Başkanlarımız ile birlikte imzaladık. Gazetecilerimiz zor bir mesleği icra ediyorlar. Kazadan beladan kendilerini Allah korusun. İnşallah böyle sıkıntılı süreçte Level Hastanesi her zaman gazetecilerin yanında olacaklar. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Karaelmas Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Sav da protokol imza töreninin ardından yaptığı konuşmada, “Basın İlan Kurumu Müdürümüz geldiğinden beri gazeteci arkadaşların lehinde güzel projeler üretiyorlar. Level Hospital ile biz daha önce protokol imzalamıştık, bunu tazelemiş olduk. Basın İlan Kurumu’nun bu çabasını yürekten destekliyoruz. Gazetecilerin burnu bile kanamasın. Level Hospital ile güvence altında olmamız çok önemli. Yüzde 20 gibi bir indirim uygulanacak. Bu protokol Zonguldak ve Gazeteci arkadaşlarımız için hayırlı olsun” dedi.

Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Akbıyık “Burada imzalanan protokolden gazeteci arkadaşlarımız faydalanacaklar. Sağlık önemli bir konu. Bildiğim kadarıyla meslektaşlarımız Cemiyetimize üye olduklarını söyledikleri anda burada bütün hizmetlerden yararlanacaklar. Önemli bir olay. Meslektaşlarımıza hayırlı olsun. Başta Basın İlan Kurumu Şube Müdürlüğüne sonra da Level Hastanesine teşekkür ediyor hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA