Ereğli'de Çalışmalar Yerinde İncelendi

Konya’nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, belediye meclisinde grubu bulunan siyasi partilerin temsilcileri ile birlikte sahada devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Ereğli'de Çalışmalar Yerinde İncelendi
AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Büyüktorun’un da katıldığı gezide yapım çalışmaları devam eden Kapalıpazar, Demiryolu Parkı, Atlı Spor Tesisi yanında yeni açılan yollar (Kuran Kursu Caddesi, Atakent, Otogar-Yeni Sanayi Yolu), 500 Evler Mahallesi Park Alanı, TOKİ Hobi Bahçeleri alanlarını belediye meclis üyeleri ile birlikte gezen Başkan Özgüven, bu çalışmalar tamamlandığında Ereğli’ye değer katacak ve vitrin olacak çalışmalar olacağını söyledi.

Çalışmaları yerinde gören ve bilgi alan meclis üyeleri ise yapılan çalışmaları takdirle karşıladıklarını belirttiler ve Başkan Özgüven’e teşekkür ettiler.

Belediye Başkanı Özkan Özgüven, "Çalışmalarımıza her zaman destek veren meclis üyelerimize ve çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Hepimizin ortak noktası ve düşüncesi Ereğli. Yaşadığımız bu şehre hizmetle mükellef olan kişiler olarak görev ve sorumluluk bilinci içerisinde hareket ediyoruz. Ve bu şehre yapacağımız her hizmet artı değer kazandıracaktır. Sizlerle birlikte şehrimize değer katmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Kaynak: İHA