CHP'li Vekil Bülent Öz Lapseki'de Yıkılan Binayı İnceledi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çanakkale Milletvekili Bülent Öz, Lapseki ilçesinde yıkılan 5 katlı binayı yerinde inceledi.

CHP'li Vekil Bülent Öz Lapseki'de Yıkılan Binayı İnceledi
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çanakkale Milletvekili Bülent Öz, Lapseki ilçesinde yıkılan 5 katlı binayı yerinde inceledi. İlçe başkanı Abdülkadir Özeren ile birlikte Kaymakam Tahir Şahin’i makamında ziyaret eden Milletvekili Öz, çalışmalar ve ailelerin mağduriyetinin nasıl karşılanacağı ile ilgili bilgi aldı. Yıkılan binayı yerinde inceleyen Öz basın mensuplarına yaptığı açıklamada "Geçtiğimiz günlerde bölgede çalışma yapan müteahhit firma bünyesinde çalışan kepçe operatörünün temele yaptığı girişimde yandaki 5 katlı bina yıkıldı. Öncelikle mal sahiplerine geçmiş olsun diliyoruz. Allah’tan can kaybı yaşanmadı. İlçe Başkanım Abdülkadir Özeren ile Kaymakam Tahir Şahin beye geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk. Bölgede çalışma yapan müteahhit firmanın mağdur ailelerin zararını karşılayıp-karşılamayacağı noktasında bilgi aldık. Kaymakam bey mağduriyetlerin giderileceği ve verilen taahhütlerin yerine getirileceği bilgisini verdi. Bizlerde takip edeceğiz. Buradan işi yapan müteahhit firmaya da geçmiş olsun diyorum. Onlar açısında da talihsiz bir kaza oldu" dedi.

Bülent Öz daha sonra eski Kadın Kolları Başkanın eşi Em.Kd.Başçavuş Beyti Yüzey’in vefatı nedeniyle evine taziye ziyaretinde bulunarak başsağlığı diledi.
Kaynak: İHA