Çerçioğlu Açıklaması Gerekirse Kent Meydanına Çadır Kurarım

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, mal paylaşım komisyonu tarafından Aydın Büyükşehir Belediye Binası’nın yarısının Efeler İlçe Belediyesi’ne verilmesi ile ilgili soruya “Biz anamızdan sarayda doğmadık. Gerekirse Aydın kent Meydanı’na çadır kurar, meclis oluşturur yine hizmetlerimize devam ederiz. Kimse hizmetlerimiz engelleyemez” dedi.

Çerçioğlu Açıklaması Gerekirse Kent Meydanına Çadır Kurarım
Aydın Söke ilçesinde düzenlediği program kapsamında Ziraat Odası’nı ziyaret eden Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, burada gazetecilerin sorularını cevapladı. Büyükşehir olarak hizmet etmek istediklerini ancak çeşitli engellerle karşılaştıklarını kaydeden Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Biz hizmet etmek istiyoruz. Ancak birileri sürekli bizim projelerimizi sürekli mahkemeye taşıyor. Biz hizmet etmek istedikçe sürekli müfettişler gönderiliyor. İhalelerimiz müdahale ediliyor. Biz her şeyi hukuk çerçevesinde yapıyoruz. Ama hizmetlerin engellenmek istemesi bizi üzüyor” dedi.

GEREKİRSE KENT MEYDANINA ÇADIR KURARIZ

Aydın Büyük Şehir olduktan sonra gerçekleştirilen mal paylaşımı ile ilgili şaka gibi olaylarla karşı karşıya geldiklerini ancak her şeye rağmen hizmet etmek için var güçleri ile çalıştıklarını ifade eden Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, sosyal projelerin devam ettiğini ve sosyal belediyecilik konusunda çok iddialı olduğunu söyledi.

Çerçioğlu Büyükşehir Belediye Binası’nın yarısının Efeler İlçe Belediyesi’ne verilmesi ile ilgili soruya ise, “Biz anamızdan doğarken saraylarda doğmadık. Benim için çok önemli değil. Gerekirse Kent Meydanı’na çadır kurar hizmetlerimi öyle de veririm. Meclisi çadırda da toplarım. Benim derdim hizmet. Bir şekilde hizmetimi de yaparım” dedi.

“ZİRAAT ODALARINDA DA TOPLANIRIZ”

Aydın’ın 17 ilçesinde de ziraat odaları olduğunu ve gerekirse muhtarlarla olan toplantıları Ziraat Odaları’nda da yapabileceğini ifade eden başkan Çerçioğlu Söke Ziraat Odası’ndan yaptığı açıklamada “17 ilçemizde de ziraat odası var. Olmadı ziraat odalarından da hizmet veririz. Muhtarlarımızla ziraat odalarında toplantı yaparız. Bizim tek istediğimiz hizmetlerimize engel olmasınlar” diye konuştu.

Kaynak: İHA