Yatağan'da TEK Kurşun Atışları Yapıldı

Yatağan Avcılar, Atıcılar ve Amatör Balıkçılar Spor Kulübü Derneği tarafından bu yıl 8.si düzenlenen tek kurşun atış yarışması 15 Mayıs Pazar günü Taşdibi mevkiinde yapıldı.

Yatağan'da TEK Kurşun Atışları Yapıldı
Yatağan Avcılar, Atıcılar ve Amatör Balıkçılar Spor Kulübü Derneği tarafından düzenlenen tek kurşun atış yarışmasının 8’incisi geçtiğimiz Pazar günü Kavaklıdere yolu üzerinde bulunan Taşdibi mevkiinde yapıldı. Tek kurşun atış yarışmasına yaklaşık 200 avcı ve atıcı katıldı.

Başkanlığını Ali Akalp’in yaptığı dernek tarafından yapılan tek kurşun atış yarışması 2 tur üzerinden ve 6’şar adet tek kurşun atılarak gerçekleştirildi.

Tek kurşun atış yarışmasında dereceye girenlere ödül verildi.

Pazar günü yapılan yarışma saat 10.00’da saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile yapıldı. Geniş güvenlik önlemleri alınarak düzenlenen yarışmada avcı ve atıcılar hedefi vurarak ödüllerin sahibi olmaya çalıştılar. Yarışma sonunda Yatağan Avcılar, Atıcılar ve Amatör Balıkçılar Spor Kulübü Derneği Başkanı Ali Akalp, yarışmaya katılanlara ve destek sağlayanlara teşekkür etti.

Yarışma sonunda 102 puan alan Semih Sarıoğlu birinci olurken, 99 puan alan Ali Gencer ikinci, 93 puan alan Soner Sarıoğlu üçüncü, 86 puan alan Ali Oksak dördüncü, 83 puan alan Nevrez Bütün beşinci, 83 puan alan Erman Yıldız altıncı, 81 puan alan Adem Oksak yedinci, 80 puan alan Murat Demir sekizinci, 79 puan alan Şener Çetiner dokuzuncu ve 78 puan alan Deniz Şimşek ise onuncu oldu.

Yarışma hakkında bilgi veren Yatağan Avcılar, Atıcılar ve Amatör Balıkçılar Spor Kulübü Derneği Başkanı Ali Akalp; “Bu yıl yarışmamızın 8’incisini düzenledik. Yapmış olduğumuz tek kurşun atış yarışmasını kazasız belasız bir şekilde bitirmek bizi son derece mutlu etti. Bu yarışmamızın yapılmasında bizlere her türlü desteği sağlayan Yatağan Kaymakamımız Gökay Özkan’a, Yatağan Garnizon Komutanımız Jandarma Yüzbaşı Engin Ocak’a ve destek olan herkese çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA