Seyhan'da 19 Mayıs'a Festival Gibi Kutlama

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı festival misali dolu dolu bir organizasyonla kutlayacaklarını açıkladı.

‘Güzel bir günde festival’ adı altında gerçekleştirilecek zengin kutlama programının ilk organizasyonunda Seyhan Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezi önünde ‘Minyatür Kale Futbol Turnuvası’ düzenlenecek. Kültür Merkezi önündeki ikinci etkinlik Gençlik Konseri saat 17.00’de Emre Akbay ve Sena Şener, Yaşar Kemal Kültür Merkezi önünde katılımın ücretsiz olduğu bir konser için sahne alacak.

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın göreve başladığı ilk yıldan bu yana 19 Mayıs akşamlarında gerçekleştirilen ‘meşaleli yürüyüş’ geleneği bu yıl da tekrar edilecek. 19 Mayıs Perşembe günü saat 19.30’da Yaşar Kemal Kültür Merkezi önünden başlayacak yürüyüş Atatürk Parkı’ndaki Atatürk Anıtı’na kadar devam edecek. Atatürk Anıtı’nda gerçekleştirilecek saygı duruşunun ardından program sona erecek.

Belediye Başkanı Karalar, “Modern Türkiye için büyük önderin 19 Mayıs günü Samsun’a attığı ilk adımın yıldönümünü o günün ruhuna uygun coşkuyla kutlayalım” diyerek Adanalıları kutlama etkinliğine davet etti.
Kaynak: İHA