Ebeler İle Bebekler Buluştu

Adana Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde 12-18 Mayıs Hemşirelik Haftası etkinlikleri kapsamında ‘Ebeler ve Bebekler Buluşuyor’ etkinliği düzenlendi.

Ebeler İle Bebekler Buluştu
Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde gerçekleştirilen etkinlikte, ebeler ve hemşireler, doğumunu gerçekleştirdikleri bebeklerle bir araya geldi. Etkinlikte konuşan Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Osman Kürşat Arıkan, “Çok zor çalışma şartları içerisinde, bu kutsal ve onurlu mesleği icra ediyorsunuz. Bunu yaparken önemli başarılara imza atıyorsunuz. Bu hastanenin primer sezaryen oranı yüzde 10’ların altında. Bu sizlerin eseridir, ne kadar onur duysanız azdır. Sizlerle onur duyuyoruz, gurur duyuyoruz” diye konuştu.

Hastane Başhekimi Sefa Yapıcı ise hemşireler ve ebelerin kutsal bir görev yaptığını kaydederek, “Ebelerimiz hastanemizde özveri ile çalışıyor. Bundan dolayı tüm hastane çalışanı arkadaşımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Etkinliğin son bölümünde 30 yıldır görev yapan ebelere Genel Sekreter Arıkan ve Başhekim Yapıcı tarafından teşekkür belgesi verildi.

Kaynak: İHA