Başkan Üzülmez'den Hemşireler Günü Ziyareti

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Mayıs Hemşireler Haftası dolayısıyla İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Semt Polikliniği’nde görev yapan hemşireleri ziyaret ederek hemşireler gününü kutladı.,

Başkan Üzülmez'den Hemşireler Günü Ziyareti
12-18 Mayıs Hemşireler Haftası kutlamaları çerçevesinde Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, ilçede görev yapan hemşireleri görev yerlerinde ziyaret etti. İlçe Sağlık Müdürü Dr. Harun Aslan ile birlikte İlçe Sağlık Müdürlüğü’nde ve Semt Polikliniğinde görevli hemşireleri görevleri başında ziyaret eden ve gül hediye eden Başkan Üzülmez’e, belediye meclis üyeleri, koordinatörler ve muhtarlar da eşlik etti.

Ziyaretlerde Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Sonsuz sabır ve itina ile çalışarak mesleklerini icra etmeye çalışan siz değerli hemşirelerimizi Hemşireler Haftası sebebiyle ziyaretinize geldik. Sizler, sabırları, anlayışları ve sevgileriyle insan sağlığına önemli katkı sunuyorsunuz. Hastalığımızda anne şefkati ile 7’den 77’ye ilgileniyorsunuz. Çalışmalarınız da başarılar dilerken haftanızı tekrar kutluyor ve kolaylıklar diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA