Bahçelievler Büfe Ve Çaybahçesi İhalesi Sonuçlandı

Burhaniye Belediyesi tarafından Bahçelievler Mahallesi’nde yeni yapılacak büfe ve çay bahçesi ihalesi 17 Mayıs Salı günü Belediye Encümeni huzurunda yapıldı. 3 kişi katılan ihale, açık arttırma sureti ile Ahmet Hanebakan’da kaldı.

Bahçelievler Büfe Ve Çaybahçesi İhalesi Sonuçlandı
Burhaniye’nin en büyük mahallelerinden biri olan Bahçelievler Mahallesi için Burhaniye Belediyesi’nin yeni büfe ve çay bahçesi projesi hayata geçiyor. Sosyal Donatı alanlarının çoğaltılması ve vatandaşların boş zamanlarını değerlendirebilecekleri toplanma alanları oluşturmaya devam eden Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, Bahçelievler Mahallesi için de yeni bir büfe ve çay bahçesi ve park alanı yapıyor. Bahçelievler Mahallesi Cami yanında yeşil alan ve park alanının düzenleme işlerini bitiren Burhaniye Belediyesi alanda yapılacak olan yeni büfe ve çay bahçesi binası çalışmalarına da başladı.

Yakın bir zamanda hizmete girecek olan büfe ve çay bahçesi ihalesi, Burhaniye Belediye Encümeni huzurunda17 Mayıs Salı günü gerçekleştirildi.

1500TL muhammen bedel ile açık arttırma usulü yapılan ihaleye, Burhaniye’den 3 kişi katıldı.

Hanife Çakır, Bekir Yavuz Saygılı ve Ahmet Hanebakan’ın katıldığı ihale açık arttırma sonucu aylık kirası 2 bin 650TL ile Ahmet Hanebakan’da kaldı.
Kaynak: İHA