Yıldıztabya-Eyüp İETT Seferleri Başlıyor

Yıldıztabya-Eyüp İETT otobüs seferleri 17 Mayıs Salı günü seferlerine başlıyor. İki semt arasındaki ulaşım böylece daha da rahatlamış olacak.

Yıldıztabya-Eyüp İETT Seferleri Başlıyor
İlçe sakinlerinin talebiyle ve Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’ın girişimleriyle hizmete alınan 37 nolu İETT seferleri iki semt arasındaki ulaşımı büyük ölçüde rahatlatacak. Daha önce toplu taşıma hizmeti bulunmayan güzergahta arasında salı günü başlayacak olan hattın durakları şöyle; Alibeyköy Meslek Lisesi önü, Esentepe Yıldıztabya Akarsu, Mithatpaşa Okulu, Pazariçi Bülbüldere, Eyüp İHL, Tahtaminare Parkı, Düğmeciler Caddesi, Akasya Sokak, Talimhane Caddesi, Rami Topçular Gürbüzler Caddesi, Eyüp Bulvarı, Hz. Halid Bulvarı, Eyüp Stadı, Tahtaminare.

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın İBB ile yapılan çalışmalarla Eyüp’te ulaşım konusunda önemli hizmetler gerçekleştirdiklerini belirterek, "Yakında hizmete girecek olan metro, tramvay ve teleferik hatları ile Eyüp’te trafik ve ulaşımı büyük ölçüde rahatlatmış olacağız. İBB ile yaptığımız çalışmalarla Eyüp’e ve Eyüplülere yakışan hizmetlerimine hız kesmeden devam ediyoruz" diye konuştu.

Kaynak: İHA