Efeler Belediyesi Kadınları Bilgilendirdi

Efeler Belediyesi’nin Aydın Halk Sağlığı Müdürlüğü’nün desteğiyle düzenlediği ’Evrensel Kadın Sağlığı Programları’ kapsamında çeşitli konularda toplantılar düzenleyerek ilçedeki kadınları bilgilendirdi.

Efeler Belediyesi Kadınları Bilgilendirdi
Efeler Belediyesi Hasan Efendi-Ramazan Paşa Kültür ve Sanat Evi’nde düzenlenen toplantılarla alanında uzman doktorlar tarafından Efelerli kadınlar çeşitli konularda bilgilendirildi. Ağız ve diş sağlığı, anne sütünün önemi ve talasemi, obezite ve sağlıklı yaşam, stres ve öfke kontrolü, üreme sağlığı, cinsel yolla bulaşan hastalıklar ve güvenli annelik gibi bir çok konuda bilgilenen vatandaşlar toplantılara yoğun ilgi gösterdi.

Toplantılara katılan kadınlara teşekkür eden Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, "Mahallelerdeki kültür ve sanat evlerinde sadece el işi ve çocuklara yönelik eğitimler değil aileleri bilinçlendirici eğitimler de verilmektedir. Aydın Halk Sağlığı Müdürlüğümüzün de destekleriyle bu konuda gerekli girişimler yapılarak halkımız değişik konularda bilinçlendirilmiştir. İlçe halkımızın yararına olacak bu tür çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

Kaynak: İHA