Belediye Ova Yollarında Kış Şartlarının İzlerini Siliyor

Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından ova yollarındaki düzenleme çalışmaları aralıksız devam ediyor. Kış şartlarının izlerini silen ekipler, vatandaşların meyve-sebze sezonunda daha kolay ulaşım sağlamaları adına mesai harcıyor.

Belediye Ova Yollarında Kış Şartlarının İzlerini Siliyor
Şehir merkezindeki yolların asfalt, bordür, parke taşı gibi temel ihtiyaçlarını karşılayan Turgutlu Belediyesi, diğer yandan da merkeze uzak ova yollarında hummalı bir çalışma yürütüyor. Kış ayları dolayısıyla bozulan arazi yolları, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ve iş makinelerince ele alınarak düzeltiliyor. Bu kapsamda Dağmarmara gurubunda yer alan Hacıisalar, Yunusdere, Ören, Kuşlar, Kabaçınar, Karaköy mahallelerini içine alan sahada bulunan ekipler, Bozkır ve Akçapınar mahallelerinde de çalışma yürütüyor.

Özellikle çiftçilerin rahat bir sezon geçirmesini hedeflediklerini söyleyen Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, çalışmaların aralıksız devam edeceğini ifade ederek, “Geçtiğimiz yaz ayı başlarında olduğu gibi şuanda da ova yollarında çalışma yürütüyoruz. Etap etap gittiğimiz ova yollarındaki çalışmalarımız sezon sonuna kadar devam edecek. Bu anlamda ova yollarının düzenlenmesinde emeği geçen tüm ekip arkadaşlarımıza ve yollarda yaptığımız çalışmalar esnasında sabır gösteren bölge sakini vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA