Başkan Çolakbayrakdar'dan Kadın Gelişim Merkezi İnşaatına Sürpriz Ziyaret

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, 20 Mayıs 2015 ‘te büyük bir törenle temeli atılan ve yapım çalışmalarına son hızla devam edilen Kadın Gelişim Merkezine sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Kendisi de bir mühendis olan Başkan Çolakbayrakdar, şehre hizmet verecek olan Kadın Gelişim Merkezi hizmet binasında teknik incelemelerde bulundu.Yetkililerden brifing alan Başkan Çolakbayrakdar, “Daha kaliteli hizmet için çalışmalarımız hassasiyetle devam ediyor” dedi.

Başkan Çolakbayrakdar'dan Kadın Gelişim Merkezi İnşaatına Sürpriz Ziyaret
Başkan Çolakbayrakdar’a Başkan Yardımcısı Ali Bulu ve birim müdürleri eşlik etti. "Kocasinan bölgesini daha modern ve yaşanması daha kolay bir yer haline getirmek için, hiç durmadan çalışıyoruz. Birimlerimizi daha da geliştirip Kocasinan Belediyesi’ni daha modern ve gelişmiş bir belediye haline getireceğiz.” İfadelerini kullanan Başkan Çolakbayrakdar, “Toplumun temel direği, bizi büyüten, eğiten ve her türlü fedakârlığı gösteren kadınlarımızı asla göz ardı edemeyiz. Onlara ne kadar hizmet ve hürmet etsek haklarını ödeyemeyiz. Kocasinan Belediyesi olarak, asla ihmal etmediğimiz bir husus daha var. O da; şehrimizin manevi inşasıdır. İnsanlarımızı mutlu edecek, huzurlu kılacak, her türlü ihtiyacına cevap verebilecek sosyal sorumluluk projelerini belediyecilik hizmetleri kadar önemsiyoruz. Biz iyi ve kötü gününüzde de daima yanınızdayız" dedi.

Başkan Çolakbayrakdar, Kadın Gelişim Merkezi´nin tamamen hanımların kullanımına tahsis edileceğini belirterek, sözlerini şöyle tamamladı; "Burada spor salonlarımız, fitness merkezimiz, kafeteryamız olacak. Kocasinan Akademi diye faaliyete geçireceğimiz bir sistemimiz var. Bu sistem bütün kadınlara hizmet verecek merkezlerimizin ana çatısı olacak. Fiziki gelişim tarafıyla ilgili de havuz, fitness merkezi ve hanımefendilere özel bir yüzme havuzu yer alacak. Konferans salonumuzda toplu eğitim verilebilecek. Eğitim için dersliklerimiz var. Dikiş-nakış kursu, pasta atölyesi sayesinde geleneksek tatları koruma merkezimiz de olacak. Hanımların kendilerini mutlu hissetmelerini sağlayacak bir güzellik salonu da burada hizmet verecek.” dedi.

Başkan Çolakbayrakdar, sözlerini şu şekilde tamamladı "Böyle bir merkezi kadınlarımızın hizmetine sunacağız. Hem merkezimize, hem belediyemize, hem diğer binalara erişmesi konusunda engelli kardeşlerimize fiziki olarak her türlü imkanı sağlayacağız. Engelli kardeşlerimizin buraya rahatlıkla gelebileceği her türlü imkan var. Sadece bu merkezle kalmayıp bu ve benzeri merkezlerimizi başka mahallelerimizde de çoğaltmayı hedefliyoruz. El sanatları atölyesinde hanımlar el becerilerini geliştirebilecekler. Kuaför salonumuz, diyetisyenimiz, sosyolog, psikolog, kütüphanemiz sizlere hizmet verecek. Bilgisayar laboratuvarı, günümüz koşullarında hemen yanında yabancı dil laboratuvarıyla dil eğitimini verme niyetindeyiz.”
Kaynak: İHA