Soma Maden Şehitleri Şehzadeler'de Anıldı

Şehzadeler Belediyesi Soma maden şehitlerinin 2. yılı anısına Manolya Meydanında lokma döktürdü. Soma maden şehitlerini unutmadıklarını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “13 Mayıs 2014’te Soma’da yaşanan kaza sonrası hayatlarını kaybeden 301 maden şehidimizi rahmetle anıyorum.” dedi.

Soma Maden Şehitleri Şehzadeler'de Anıldı
Şehzadeler Belediyesi 13 Mayıs 2014’te Soma’da yaşanan kazada hayatını kaybeden 301 maden şehidi için Manolya Meydanında lokma döktürdü. Manolya Meydanında düzenlenen lokma hayrına Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, Belediye Başkan yardımcıları Bilal Demir, İsmail Önal, AK Parti Şehzadeler Gençlik Kolları Başkanı Volkan Karabulut ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Soma’da yaşanan maden kazasında hayatını kaybeden 301 maden şehidini anarak sözlerine başlayan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Bundan iki yıl önce büyük bir facia yaşadık. 301 madenci kardeşimiz, madende şehit oldular. Şehzadeler Belediyesi olarak, Manolya Meydanında yitirdiğimiz 301 madenci şehidimizin ruhlarına ithafen lokma hayrı yapıyoruz. Vatandaşlarımıza bu lokmalarımızdan ikram ediyoruz. Bu gün bu lokma hayrımız ile birlikte o acıyı paylaşıyoruz ve unutmadığımızı, unutmayacağımızı ifade ediyoruz. Bu milletin gönlünde her zaman hayırlarla, dualarla anılacaklardır. Ben tekrardan şehitlerimizin yakınlarına sabırlar diliyorum. Allah bir daha böylesine büyük felaketler göstermesin.” dedi.

“301 ŞEHİDİMİZİ RAHMETLE ANIYORUZ”

AK Parti olarak her zaman maden şehitlerinin ailelerinin yanında olduklarını ifade eden AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, “Şehzadeler Belediye Başkanımız her zaman olduğu gibi bugün de duyarlı bir davranışla, bundan iki yıl önce bir faciada yaşamlarını kaybeden 301 şehit madenci kardeşimizin ruhlarına ithafen bir lokma hayrı düzenledi.

Değerli başkanımızın yapmış olduğu bu hayrı rabbim kabul etsin, şehitlerimizin ruhları şad olsun. Şehitlerimizin yakınlarına sabırlar diliyorum. Bizler o şehit kardeşlerimizi ve ailelerin hiç unutmadık, her zaman yanlarında olduk. AK Parti Hükümetimizde bugüne kadar her türlü desteği sağlamıştır. Bugünden sonrada her zaman yanlarında olacağımızı bilmelerini istiyoruz. Tekrardan 301 maden şehidimize Allah rahmet etsin diyorum. Değerli başkanımıza da bu duyarlı davranışı nedeni ile çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Kaynak: İHA