Hayrabolu'da Okul Öncesi Eğitim Şenliği

Hayrabolu'da düzenlenen Okul Öncesi Eğitim Şenliği'nde minik öğrenciler, yıl boyu öğrendikleri ve hazırladıkları gösterileri sundu.

80. Yıl Spor Salonu'nda bu 12'incisi düzenlenen şenlikte, minik öğrencilerin yıl boyunca hazırladıkları gösterileri aileleri ve arkadaşları için sundu.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından açılış konuşması yapan Ella Anaokulu Müdürü Ezgi Güngör, çocukların bedensel ve sosyal değişimlerinin en hızlı dönemlerinin okul öncesi eğitimi kapsayan evre olduğuna işaret etti.

Bu yaşlarda verilen eğitimin çocukların yaşamında büyük önem taşıdığını ifade eden Güngör, 'İnsan zekasının yüzde 60'ı okul öncesi eğitim döneminde şekillenir. Bu nedenle okul öncesi eğitim çok önemli. İlçe genelinde düzenlenen bu şenlik sayesinde çocuklarımız ve velilerimiz çok büyük keyif alıyor. Çocuklarımız anne ve babalarıyla şenliğe katılıyor, çok daha mutlu oluyor.' diye konuştu.

Etkinliğe, Belediye Başkan Vekili Dilek Çeşmeli, İlçe Milli Eğitim Müdürü Besim Dede, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Fehmi Çüren, veliler ve öğrenciler katıldı.

Kaynak: AA