Dernek Ve Merkezlerden Turgutlu Belediyesi'ne Teşekkür

Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı İskender Tunç, Engelliler Haftası dolayısıyla belediye tarafından Uluslar arası Engelli Derneği binasında döktürülen lokma hayrına katılarak, Özel Tek Çözüm Bir Dilek Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, Gelişim Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ile Empati Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ni tek tek ziyaret etti.

Dernek Ve Merkezlerden Turgutlu Belediyesi'ne Teşekkür
Turgutlu Belediyesi, çeşitli etkinliklerle kutlanan 10-16 Mayıs Engelliler Haftası’nda engelli dernekleri ve merkezlerini unutmadı. Hafta boyu süren etkinlikler kapsamında Belediye Başkan Yardımcısı İskender Tunç, Bedensel Engeliler Derneği’ne olduğu gibi Uluslar Arası Engelli Derneği’ne de belediye adına döktürülen lokma hayrına katıldı.

Dernek Başkanı Mehmet Çetin tarafından karşılanan Başkan Yardımcısı Tunç, kendisine çiçek takdim ederek, lokma hayrının Allah katında kabulünü diledi. Dernek üyeleriyle sohbet etme imkanı bulan Tunç, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin’in selamlarını ileterek, belediye olarak desteklerinin artarak devam edeceğini belirtti.

Dernek Başkanı Çetin de maneviyatlarıyla da her daim yanlarında olduğunu ifade ettiği Başkan Şirin’e ve ziyaretlerinden memnuniyet duyduklarını belirttiği Başkan Yardımcısı Tunç’a teşekkür etti. Belediye Başkan Yardımcısı İskender Tunç, Bedensel Engeliler Derneği ziyaretinin ardından sırasıyla Özel Tek Çözüm Bir Dilek Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi,Gelişim Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ile Empati Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret ederek, hem merkez sorumluları hem de merkezde eğitim gören vatandaşlarla bir araya geldi. Merkez yöneticileri, ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti ifade ederek, kendilerini unutmayan Belediye Başkanı Turgay Şirin ve ekibine teşekkür etti.
Kaynak: İHA