Sındırgı Devlet Hastanesi'nde Hemşireler Günü Kutlandı

Balıkesir’in Sındırgı Kaymakamı Ercan Ateş ve Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, Hemşireler Günü nedeniyle Sındırgı Devlet Hastanesinde görev yapan hemşirelerin gününü kutladı.

Sındırgı Devlet Hastanesi'nde Hemşireler Günü Kutlandı
Sındırgı Kaymakamı Ercan Ateş ve Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, Sındırgı Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti. Hastane Başhekimi Dr. Yusuf İskender Coşkun ile görüşen Kaymakam Ateş ve Başkan Yavaş ardından Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Solmaz Karagür ile birlikte hastanede görev yapan hemşire ve sağlık çalışanlarına karanfil hediye etti.

Sındırgı Devlet Hastanesinde görevli hemşire ve sağlık çalışanlarıyla yemekhanede bir araya gelen Kaymakam Ateş ve Başkan Yavaş, ayrıca hastanedeki en yaşlı ve en genç hemşireyle birlikte günün anısına pasta kestiler.

Hemşire ve sağlık çalışanların zor ve meşakkatli bir iş yaptığını söyleyen Başkan Yavaş; “Zor ve kutsal bir iş yapıyorsunuz. Bu yaptığınız işte bir motivasyon olsun istedik. Sizin birlik ve beraberlik içinde işini yapmanız bize daha da güven verdi. Çünkü sağlık yoksa hiçbir şey yok. Mutluluk kaynağı sizlersiniz. Mutluluğu sağlamada gösterdiğiniz gayretten dolayı sizleri tebrik ediyorum ve gününüzü kutluyorum” dedi.

Sındırgı Kaymakamı Ateş ise; “Dünya Hemşireler gününüzü kutluyorum. Bugün hemşirelerimizin günü ama bu günü tüm sağlık çalışanların günü olarak kabul ediyoruz. Sağlık hizmetlerinin bu kadar gelişmesi sağlık nesillerin yetişmesine vesile olur. Bu konuda çabalarınızı fedakarlıklarınızı görüyor ve takdir ediyoruz. Bu günde terörün kurbanı olan, terör bölgelerinde hayatlarını kaybedenlere Allah’tan Rahmet diliyorum. Umut ediyorum sağlık çalışanlarına karşı baskıların ve terörün olmadığı günlere tanıklık ederiz” dedi.

Kaynak: İHA