Kocasinan'da Kaymakamlık Belediye Dayanışması

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan Kaymakamlığı tarafından organize edilen “Personel Kapasite Arttırma Eğitimi” sertifika törenine katıldı. “Dinimizin emrettiği gibi beşikten mezara kadar eğitim öğretime önem vermekteyiz” diyen Başkan Çolakbayrakdar, eğitim programını organize eden Kocasinan Kaymakamlığına çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Kocasinan'da Kaymakamlık Belediye Dayanışması
Kocasinan Kaymakamlığı tarafından hazırlanan, ORAN Kalkınma Ajansı tarafından finanse edilen “Kocasinan Kaymakamlığı Personele Yönelik Kapasite Artırma Eğitimi” seminerleri 3 hafta boyunca devam etti. Kocasinan Belediye Personelinin de katıldığı eğitimlerde; Yönetim Becerilerinin Geliştirilmesi, Halkla İlişkiler,Protokol ve Görgü Kuralları , Beden Dili ve Takım Ruhu gibi konular ele alındı.

Eğitimin tamamlanmasıyla gerçekleştirilen sertifika törenine Kocasinan Kaymakamı Ali Candan ile birlikte katılan Başkan Çolakbayrakdar kısa bir de konuşma yaparak, “Beşikten mezara kadar eğitimin öğreti olarak incelenmiş bir dinin mensupları olarak bu işin bir kamu biriminde de yapılması son derece önemsiyoruz. Bu konuya hassasiyet gösterdiği için burada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Eğitim denen şey bir hamlede olup bitecek bir şey değil. İnsanların her yaş grubunda, her zaman diliminde muhakkak ki eğitime ihtiyacı var. Emeklilik dahi olsa yaşam devam ettiği müddetçe eğitim devam eden bir şey. Çünkü hizmet etmek dediğiniz şey, insana hizmet etmektir. Kocasinan Kaymakamımıza bu çalışmadan dolayı teşekkür ederken, katılımlarınızdan dolayı 416 kişilik bu büyük bir ekibe, bu eğitimi alan arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum.” dedi.

Kocasinan Kaymakamı Ali Candan ise konuşmasında “Kurumlarımızın hizmet kalitesinin artırılması için bu tür eğitimlere büyük önem veriyoruz. İnanıyorum ki programın katkısıyla personelimizin bilgi ve birikimi arttı ve daha nitelikli hale gelindi.” dedi.

Konuşmaların ardından Katılımcılara sertifikaları verildi.

Kocasinan Belediyesi çalışanları sertifikalarını Başkan Ahmet Çolakbayrakdar’dan aldı. Sertifika töreni hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.
Kaynak: İHA