Emekli TOKİ Konutları İçin Çekiliş Yapıldı

Aksaray’da, TOKİ tarafından emekliler için yapılması planlanan 300 konut için müracaat eden 3 bin 157 kişi arasında kura çekimi yapıldı.

Emekli TOKİ Konutları İçin Çekiliş Yapıldı
Aksaray Üniversitesi Konferans Salonu’nda düzenlenen kura çekimine Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin ve çok sayıda emekli vatandaş katıldı.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı kura çekiminde yaptığı konuşmada, “Emekliler bizim için çok değerli. Hükümetimizin yapmış olduğu bu güzel hizmetten dolayı Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Başbakanımıza Teşekkür ediyorum. Bizlerin belediye olarak emeklilerimize yapmış olduğumuz hizmetlerimiz var. Bunların İnşallah devamı da gelecek. Amacımız; 7’den 70’e herkesin huzurlu olacağı mutlu olacağı bir şehir oluşturmak. Sizlerin hayır duası bizim için çok önemli. Sizlerin hayır duasını aldıkça gençlerimizin de gayretleriyle inşallah hem Aksaray’ımız hem de ülkemiz en iyi noktaya gelir diye düşünüyorum. Çekilen konut kuralarında yeni hak sahiplerine hayırlı olsun diyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA